GENERELLE BETINGELSER

Denne hjemmeside drives af HeatPerformance BV. På hele siden refererer udtrykkene ”Vi”, ”Os” og ”Vores” til HeatPerformance BV. Adgang til – og brug af denne hjemmeside og produkter og tjenester tilgængelige via denne hjemmeside (samlet set ”tjenesterne”) er underlagt følgende betingelser. Ved at gøre brug af tjenesterne, erklærer du dig enig i alle servicebetingelserne, som fra tid til anden muligvis vil blive opdateret af os.
Når du køber via vores hjemmeside, køber du som privatperson. Det er i øjeblikket desværre ikke muligt for os at tilbyde salg til virksomheder via vores hjemmeside. Det betyder, at vi ikke er i stand til at ændre fakturaen, føje momsnummer til din faktura, eller yde momsrefusion på vores fakturaer.

 

VIRKSOMHEDENS IDENTITET

HeatPerformance BV
Max Liebermannstraat 1
2202 EG Noordwijk
Holland
Phone: +31 6 28 97 50 17
Email: info@heatperformance.com
Company registration number: 73859834 (Hollandsk handelskammer)
VAT-ID: NL859689311B02

 

AFGIVELSE AF EN ORDRE

Ved at afgive en ordre hos HeatPerformance erklærer du dig enig i følgende betingelser og vilkår.

For at kunne indgå aftaler med HeatPerformance ApS skal du være over 18 år gammel og være indehaver af et gyldigt kredit- eller debetkort udstedt af en bank godkendt af os. I tilfælde af uforudsete problemer eller hvis utilfredsstillende kreditoplysninger om kunden tilskaffes efter ordren er accepteret, forbeholder vi os retten til at annullere den bekræftede ordre og vi er i så fald fritaget for enhver form for ansvar.

Når du afgiver en ordre hos HeatPerformance ApS, står du inde for, at alle de oplysninger du har givet os er nøjagtige og sandfærdige, og at du er godkendt bruger af kredit- eller debetkortet, du bruger til at afgive bestillingen med, og at der tilstrækkelige midler på kortet til at dække udgifterne til de bestilte varer. 

Nogle af produkterne, der sælges på vores hjemmeside, egner sig ikke til børn under 18 år, så vær særligt opmærksom, når du køber produkter som gave til personer under 18 år.
Når du afgiver en ordre, modtager du en bekræftelses-e-mail med en kvittering for din bestilling. E-mailen er kun en bekræftelse, og må ikke ses som en accept af din bestilling. En kontrakt imellem os omhandlende købet af produkterne vil ikke indgås, før din betaling er blevet godkendt af os, og vi har trukket beløbet via din valgte betalingsform.

 

PRISSÆTNING OG TILGÆNGELIGHED

Priserne er, hvor det er muligt at angive, inklusive moms. 

Selvom vi forsøger at sikre, at alle oplysninger, detaljer, beskrivelser, tilgængelighed og priser på hjemmesiden er korrekte, vil der indimellem opstå fejl. Hvis vi opdager en fejl, vil vi informere dig om det hurtigst muligt og arbejde sammen med dig om at finde en løsning. Hvis vi allerede har modtaget betalingen, men det er nødvendigt at give dig en fuld refusion, så vil det ske igennem den anvendte betalingsmetode.

 

BETALING

Efter at have modtaget din ordre foretager vi et standard før-godkendelsestjek af din betalingsmetode for at sikre, at der er tilstrækkelige midler på kortet til at gennemføre transaktionen. Varer bliver ikke afsendt, før dette før-godkendelsestjek er gennemført.
Beløbet fratrækkes dit kort, så snart ordren er blevet afsendt.
Hvis du betaler med et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med betingelserne gældende for dit kort, indtil vi tager imod eller afviser betalingen.

Din betaling er sikker og helt igennem krypteret med SSL hos HeatPerformance, så du kan føle dig tryg igennem hele betalingsprocessen.

 

LEVERING

Alle varer bliver altid sendt i sikker emballage.
Vi dækker evt. beskadigelse af varen under fragten og sender dig en ny om nødvendig.
Forsendelsestidspunkter kan variere, alt afhængigt af tilgængeligheden. Enhver fremsat garanti eller erklæring vedrørende forsendelsestiden kan til tider blive påvirket af uforudsete forsinkelser som følge af postforsinkelser eller tilfælde af force majeure, som vi ikke kan holdes ansvarlige for.

 

RETURPOLITIK

Fordi vi er så sikre på kvaliteten af alle varerne i vores udvalg og gerne vil have, at du er 100% tilfreds med dit køb, giver vi dig 30 dages returret. Det eneste krav er at varen ikke har været i brug (så vidt det er rimeligt muligt) og at al emballagen er intakt. Hvis det ikke er tilfældet, kan det udgøre en værdiforringelse, som du er ansvarlig for.
Hvis du returnerer hele ordren, så refunderer vi hele beløbet, inkl. de oprindelige fragtomkostninger.
Hvis du kun returnerer dele af ordren, så bliver de oprindelige fragtomkostninger ikke refunderet.

Bemærk venligst at personliggjorte varer ikke kan returneres.

For at returnere en vare skal du bruge vores online returformular og følge instruktionerne.

 

FORTRYDELSESRET (ANNULLERING)

Du har efter loven ret til at annullere og returnere din ordre inden for 30 dage fra den dag, du modtog den, uanset grund og uden at angive en begrundelse. Hvis deadlinen udløber på en helligdag, lørdag, juleaften eller nytårsaften, så bliver deadlinen forlænget indtil den første efterfølgende arbejdsdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Der er ikke nogen fortrydelsesret på købet af varer, der er lavet efter dine specifikationer eller har et tydeligt personligt præg.

Sådan annullerer du et køb

Du kan annullere et køb og informere os om, at du ønsker at returnere det ved at give os en klar og tydelig besked om, at du ønsker at annullere købet. Du kan sende et brev eller en email, hvori du informerer os om dit ønske om at fortryde købet, til HeatPerformance, Max Liebermannstraat 1, 2202 EG, Noordwijk, Holland, info@heatperformance.com.
Du kan ikke annullere købet ved at nægte at modtage ordren, uden også at informere os om, at du ønsker at annullere købet. Du kan også bruge standard returformularen men det er ikke obligatorisk.

Hvis produktet fejler noget

Hvis du en fejl eller mangel i et produkt, så kontakt os venligt indenfor en rimelig tidsramme, så vi kan finde en hurtig for god løsning for dig. Vi anbefaler at kontakte os hurtigst muligt, især hvis produktet blev beskadiget under transporten.
Hvis du kontakter os i løbet af de første fem uger, vil det altid anses som indenfor en rimelig tidsramme.

KLAGER

Vi har en klagebehandlingsprocedure, som vi bruger til at løse uoverensstemmelser med, når de opstår. Oplys os venligst, om du har klager eller kommentarer. Hvis din uoverensstemmelse forbliver uløst, så kan du muligvis gøre brug af Europakommissionens online klageportal.

 

LINKNING TIL DENNE HJEMMESIDE

Du må linke til vores hjemmeside, såfremt du gør det på en lovlig og fair måde, som ikke skader eller udnytter vores omdømme. Du må ikke etablere sådan et link for at antyde nogen form for tilhørsforhold, godkendelse eller anbefaling fra vores side, hvis en sådan ikke foreligger.
Du må ikke etablere et link fra nogen hjemmeside, som ikke ejes af dig.
Denne hjemmeside må ikke tilknyttes (frames) nogen anden hjemmeside. Vi forbeholder os retten til af trække link-tilladelser tilbage uden varsel.

 

UNDTAGELSE

Hvis du ikke lever op til disse betingelser, og vi efterfølgende ikke gør noget ved det, så er vi stadig berettiget til at gøre brug af vores rettigheder og midler i enhver anden situation, hvor du bryder disse betingelser.

 

TILGÆNGELIGHED

Adgang til denne hjemmeside er tilladt på midlertidigt grundlag, og vi forbeholder os retten til at tilbagetrække – eller ændre på tjenesten uden varsel. Vi kan ikke stilles til ansvar, hvis denne hjemmeside, uanset årsag, på noget tidspunkt og uanset hvor længe, er utilgængelig. Fra tid til anden kan det hænde, at vi begrænser adgangen til dele af – eller hele hjemmesiden. 

Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som ikke drives af HeatPerformance BV (”linkede sider”). HeatPerformance BV har ingen kontrol over de linkede sider og kan derfor ikke stilles ansvarlig for hvilket som helst tab eller skade, som måtte opstå i forbindelse med brugen af dem. Din brug af de linkede sider er underlagt de brugsbetingelser og tjenester, som findes på hver af disse sider.

 

ERKLÆRING OM ANSVARSFRASKRIVELSE

Materialet, der vises på denne hjemmeside, er lagt op uden betingelser eller garantier for dets korrekthed. Med mindre det modsatte udtrykkeligt er bekendtgjort, og tilladt ved lov, så frasiger HeatPerformance BV, dets leverandører, indholdsleverandører og annoncører sig forpligtelsen til at leve op til alle betingelser, garantier og lign., med mindre disse er fastsat ved lov, og ovenstående parter kan ikke holdes ansvarlige for nogen som helst skade, inklusive men uden begrænsning direkte, indirekte, specielle, som følge af -, straffende eller uforsætlige skader, eller erstatning for tab af evne, omsætning, data eller andet immaterielt, skade mod goodwill eller omdømme, eller omkostninger forbundet med erhvervelsen af erstatningsprodukter og –tjenester, som kan opstå som følge af brugen, manglende evne til at bruge, driften eller driftsfejl i forbindelse med denne hjemmeside eller linkede sider og alt indhold placeret på disse sider, uanset om disse skader er forudsebare eller opstår i det kontraktlige, under søgsmål eller som følge af lovgivning eller lign. Dette har ikke indflydelse på HeatPerformance BV’s ansvar i tilfælde af dødsfald eller personlig skade opstået på grund af forsømmelse, ej heller i tilfælde af svigagtig adfærd, afgivelse af vildledende oplysninger eller ethvert andet ansvarstilfælde, som ikke udelukkes eller begrænses i henhold til gældende lovgivning.

VALGFRI VÆRKTØJER

Det kan hænde, at vi giver dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger, har kontrol eller indflydelse over. Det gælder f.eks., men ikke begrænset til, værktøjer der hjælper dig med at spore din pakke.
Du godkender og erklærer dig enig i, at vi giver dig adgang til disse værktøjer ”som de er” og ”som tilgængelige” uden nogen form for tilknyttede garantier eller betingelser og uden tilskyndelse til brug. Vi bærer intet ansvar for din brug, det der relaterer hertil, af valgfrie tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af valgfrie værktøjer tilbudt igennem hjemmesiden sker på eget ansvar. Og det er dit ansvar at sikre, at du er bekendt med de betingelser, der er tilknyttet brugen af de værktøjer, der leveres af tredjepartsleverandører.
Det kan hænde, at vi i fremtiden tilbyder nye tjenester og/eller funktioner igennem hjemmesiden (inklusive lanceringen af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester vil også være underlagt disse vilkår og betingelser.

ANVENDELIG RET

Disse servicebetingelser og enhver anden separat aftale, hvorigennem vi leverer tjenester til dig er underkastet dansk lovgivning og lever op til gældende danske lovkrav på området.