Viser alle 2 resultater

-30%
Original price was: kr.995,00.Current price is: kr.695,00.
kr.1.195,00

Egenskaberne for vores opvarmede såler

I vores kollektion finder du to typer opvarmede indlægssåler. For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg finder du herunder de forskellige typers egenskaber.


MAKSIMAL TEMPERATUR

55 C°

55 C°

BATTERI LIV

3,5 - 8 timer

3,5 - 9 timer

VARMENIVEAUER

3

3

EKSTREM KOLD (-15 C °)

TYK SÅL

1,8 cm

1,2 cm

BATTERI BEHANDLET I SÅL

MED FJERNKONTROL

12 MÅNEDERS GARANTI

Betjen varmen via din telefon

Er du til gadgets? Så download vores HeatPerformance®-app, og betjen varmeniveauet for dine fødder med telefonen. Det er da sejt!

Mere information

Super tynd sål

Vores opvarmede HeatPerformance® PRO-såler passer ikke kun i dine skistøvler og vinterstøvler, du kan også bruge dem i dine sneakers eller pæne sko.Sålerne er kun 0,5 cm ved tæerne, 1,2 cm ved hælen og 1,5 cm ved vristen. Batteriet er behændigt indbygget i sålen.

Kolde fødder hører fortiden til med vores opvarmede indlægssåler. Brug dem til alle dine aktiviteter både indendørs og udendørs. Uanset om du står på ski, vandrer, cykler, kører motorcykel eller skal sidde stille i lang tid i bilen eller ved computeren, så er du sikret varme fødder med et tryk på en knap på den brugervenlige fjernbetjening.

SÅDAN BRUGER DU VORES OPVARMEDE INDLÆGSSÅLER

Vores tynde indlægssåler er meget lette at bruge. Beskær sålerne ved tæerne i den ønskede størrelse, så de passer perfekt til din egen sko. Du kan bruge din egen skosål til at måle efter. Placer den oven på sålen, så du ved præcis i hvilken størrelse du skal skære indlægsålen.

Sålerne er tynde og fleksible og passer i enhver normal sko, lædersko, skistøvle eller motorcykelstøvle. Det bløde EVA-materiale er stødabsorberende, og modellen har en ergonomisk form, så den sidder som en behagelig indlægssål.

Med den praktiske fjernbetjening kan du betjene de opvarmede skosåler i 3 indstillinger. En passende temperatur til enhver situation.

I modsætning til mange andre opvarmede skosåler er batteriet indbygget i sålen. Du behøver ikke håndtere en ledning, der løber ud af din sko eller et batteri, som sidder i vejen for din ankel.

KAN JEG JOGGE MED MINE INDLÆGSSÅLER?

Vores opvarmede såler er behageligt fleksible og derfor også velegnede til brug i dine løbesko. Sålerne kan modstå et enormt pres, så du behøver ikke bekymre dig om de kræfter sålen udsættes for, mens du løber. Vores HeatPerformance® PRO-såler er de bedste opvarmede såler af slagsen, og disse tynde såler er de mest velegnede til dine løbesko.

PASSER INDLÆGSSÅLERNE I ALLE MINE SKO?

CLASSIC-modellen passer perfekt til de lidt bredere sko, f.eks. dine vinterstøvler og skistøvler. Vil du have de opvarmede såler på i dine lædersko, ankelstøvler eller sneakers? Så anbefaler vi PRO-modellen. Den har en tykkelse på 1,2 cm ved vristen, 1,2 cm ved hælen og 0,5 cm ved tæerne.

Har købt indlægssålene til mine skistøvler, og mine fødder forbliver dejligt varme. De bliver i øvrigt ikke alt for varme, hvilket tildels skyldes de tykke sokker, som jeg også har på. Under alle omstændigheder får jeg aldrig mere kolde tæer på ski.

Bibi de Jong / Kundeanmeldelse

Jeg har købt PRO-indlægssålerne med varme, og de passer i mine vinterstøvler. Så lad det bare sne! Fjernbetjeningen fungerer meget let, så alt i alt er det et topprodukt!

Hans van Osch / Kundeanmeldelse

På trods af at der er et batteri i sålen, synes jeg sålerne er overraskende smidige. Jeg nyder at have dem på. Leveringen var også hurtig, jeg modtog min ordre inden for 1 dag. God kundeservice!

Amir Benali / Kundeanmeldelse

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign