Viser alle 16 resultater

kr.1.295,00
kr.1.395,00
kr.1.549,00
kr.1.295,00
kr.1.195,00
kr.1.259,00
kr.1.495,00
kr.1.695,00
kr.1.495,00

Egenskaberne ved vores opvarmede handsker

Du finder forskellige typer af termohandsker i vores kollektion. For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg finder du herunder de forskellige typers egenskaber.

MAX TEMPERATUR

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

MAX BATTERI LIV

7,5 timer

8 timer

6 timer

8 timer

9 timer

8 timer

8 timer

7,5 timer

6 timer

VARMENIVEAUER

3

3

3

3

3

3

3

3

3

AKTIVITETER

skiløb, scooter, cykling

løb, gang, cykling, ridning

løb, mountainbike, golf, vandsport

skiløb, cykling, scooter

skiløb, cykling, scooter

motorsport, motorcykel

fiskeri, jagt, skiløb, cykling

skiløb, cykling

som underhandske til alle aktiviteter

EKSTREM KOLD (-15 C °)

ny

ny

RØR SKÆRMFINGER TIP

ny

ny

ny

ny

OGSÅ UNDER HANDSKER

ny

ny

ny

ny

ny

ny

ny

ny

12 MÅNEDERS GARANTI*

* 6 måneder på batterier

Verwarmde handschoenen touchscreen

Særlig fingerspids til berøringsskærm

Rigtig dejligt: handskerne beskytter dine fingre mod kulden. Men hvor irriterende: du kan ikke betjene din telefon. En stor del af vores elektriske handsker har et specielt lag til berøringsskærme i spidsen af tommelfingeren og pegefingeren.

Fingerspids til berøringsskærm: sådan fungerer det

Til al slags vejr

Regn? Intet problem, vores opvarmede handsker er lavet af et vandtæt stof, selv gennem lynlåsen kommer der ikke vand ind. Dine hænder forbliver tørre og varme!
verwarmde handschoenen waterdicht

Får du nemt kolde hænder? Hold varmen til vinter og forkæl dig selv med et par elektriske handsker eller opvarmede luffer. Vores modeller passer til både mænd og kvinder. Og uanset om du leder efter opvarmede motorcykelhandsker, opvarmede cykelhandsker, opvarmede arbejdshandsker, opvarmede handsker til din scooter, opvarmede handsker til kvinder, opvarmede skihandsker eller opvarmede indvendigehandsker, så har vi en passende model til enhver aktivitet og udendørs sport. Fra nu af vil du aldrig mere få kolde hænder om vinteren eller på kølige forårs- og efterårsdage.


Sådan bruger du vores HANDSKER MED VARME

Vores handsker med batteri er designet til at være meget brugervenlige. Der er blot 1 betjeningsknap på handsken. Tryk på knappen 1 x og den første varmeindstilling tændes med det samme. Den første streg lyser. Tryk på knappen igen, og du skifter til den mellemste varmeindstilling. For den højeste varmeindstilling skal du trykke på knappen igen, nu lyser alle 3 streger.

Du vil føle en behagelig varme på dine fingre og håndryggen i løbet af blot 30 sekunder. De avancerede varmeelementer er placeret på bagsiden af hånden og over hver finger. Dine fingre er det første punkt, hvor du føler kulden, herfra fordeler varmen sig til resten af din hånd.

Fjernbetjeningselementet i vores opvarmede sokker fungerer på samme måde.


Kan jeg tage fat i alt med mine handsker?

Du kan gribe fat i alt, hvad du vil uden bekymringer. Du kan også bruge varmehandskerne i regn eller sne. Varmelederne sidder ikke indvendigt. Selvom du tager fat i skarpe genstande, vil du ikke beskadige noget.


Hvorfor sidder der ikke varmeledere overalt?

Varmelederne er kun placeret på ydersiden for at sikre, at varmen spredes så effektivt som muligt. Forestil dig, at hvis batteriet skal oplade et stort varmesystem, har det brug for mere strøm, hvorfor batteriet hurtigere løber ud. Vi har valgt at placere varmelederne på strategiske steder, så der opleves en kraftig varme samtidig med at batteriet holder i timevis.

TERMOHANDSKER

Vores handsker er udviklet med det formål at holde kulden ude og isolere varmen optimalt. Pasformen er udviklet på en sådan måde, at den sidder godt på håndleddet, så kulden ikke har mulighed for at trænge ind. Materialerne er valgt ud fra deres ydeevne med hensyn til fugttransport, varmeisolering, fleksibilitet og vindtæthed. Vi tilbyder dig en termohandske, der passer til enhver situation, hvilket giver dig varme fingre og hænder på pisterne, på cyklen eller mens du arbejder.

TIPS TIL KOLDE HÆNDER OG FØDDER

Har du ofte iskolde fødder og hænder? Er du nysgerrig efter hvad årsagen kan være? På siden altid kolde fødder og altid kolde hænder finder du alt hvad du behøver at vide. Vi har ikke kun samlet de allerbedste tips til dig, vi har også lavet en liste over årsager til kolde hænder. På denne måde kan du slippe af med iskolde tæer i sengen og kolde hænder på cyklen en gang for alle.

Jeg er så glad for disse opvarmede handsker. Jeg skal cykle 10 km til mit skole hver dag, og fra nu af får jeg aldrig mere kolde hænder. Jeg har også anbefalet det til alle mine venner!

Mette Poulsen / Customer review

Jeg var i tvivl om størrelsen, men HeatPerformance hjalp mig hurtigt og godt med at træffe det rigtige valg. Sikken en super kundeservice! Og handsken er også rigtig god :)

Niels Hansen / Customer review

Når jeg rider, får jeg ofte kolde fingre, men almindelige handsker hjælper mig ikke godt nok. Tak for den store hjælp og handskerne Heatperformance!! Nu har jeg også købt de opvarmede sokker, det bliver godt!

Sophie Johanson / Customer review

Select a Pickup Point

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.