Viser alle 17 resultater

kr.1.295,00
kr.1.195,00
-20%
kr.1.116,00
kr.1.549,00
NY
kr.1.195,00
kr.1.195,00
-20%
kr.1.007,20
NY
kr.1.495,00
kr.1.795,00
kr.1.795,00
kr.1.495,00

Trin for trin: Sådan fungerer en opvarmet handske

Har du aldrig brugt opvarmede handsker før? Så har du sikkert lyst til at læse alt om, hvordan det fungerer.

Hvordan fungerer en opvarmet handske?

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES HANDSKER

Powered byCusRev
Anonym
Anonym
Verified customerVerified customer
5/5

Har ikke rigtig prøvet dem endnu, men virker fine

3 uger ago
Anonym
Anonym
Verified customerVerified customer
5/5

De er rigtig fine.

3 uger ago
Anonym
Anonym
Verified customerVerified customer
5/5

Jeg kan mærke at det er godt for mine kolde og "døde " fingre. ( Raynauds syndrom) dog bedst at jeg har handskerne på for at forebygge et anfald og ikke først når skaden er sket.

6 måneder ago

Verwarmde handschoenen touchscreen

Særlig fingerspids til berøringsskærm

Rigtig dejligt: handskerne beskytter dine fingre mod kulden. Men hvor irriterende: du kan ikke betjene din telefon. En stor del af vores elektriske handsker har et specielt lag til berøringsskærme i spidsen af tommelfingeren og pegefingeren.

Fingerspids til berøringsskærm: sådan fungerer det

Vores produktsortiment

Er du på udkig efter en løsning på dine kolde hænder én gang for alle? Så forkæl dig selv med et par elektrisk opvarmede handsker. Du kan finde en passende model til enhver aktivitet i vores kollektion. Vælg f.eks. et par tynde handsker til hjemmet, et par opvarmede skihandsker til pisterne, opvarmede cykelhandsker til mountainbiking eller et par opvarmede arbejdshandsker til byggearbejde i kolde omgivelser. De fleste handsker er velegnede til både kvinder og mænd, og nogle modeller angiver specifikt, hvilken målgruppe handskerne er velegnede til.

Sådan bruger du vores opvarmede handsker

Vores handsker med batteri er designet til at være meget brugervenlige. De er udstyret med et genialt varmesystem bestående af fleksible, tynde karbidledere, som drives af et kraftigt, genopladeligt batteri. Du kan placere batteriet i lommen inde i manchetten, og på manchetten er der en kontrolknap.

Denne kontrolknap er meget nem at bruge. Et langt tryk, og handskerne er tændt i den højeste position. Det kan du se, fordi 3 streger lyser op. Tryk kort en gang til, og den midterste varmeindstilling er aktiveret. Nu lyser der 2 streger. Tryk igen, og handskerne skifter til den laveste indstilling, som giver batterierne den længste levetid. Vil du tage fløjlshandskerne af? Tryk derefter på knappen igen lidt længere, og du vil se lysene slukke og deaktivere varmesystemet.

Du kan mærke, at handskerne bliver varme på 30 sekunder. Men for virkelig varme hænder skal du være tålmodig i 5 til 10 minutter. Genopvarm på højeste indstilling. Har du varme hænder efter 5 til 10 minutter? Skift derefter til en lavere indstilling for at holde dine hænder varme. På den måde undgår du ubehagelige, svedige hænder og sikrer, at batterierne holder længere.


Kan jeg tage fat i alt med mine handsker?

Varmeledere påføres på håndryggen og på bagsiden af fingrene. Ikke på indersiden. På den måde kan du få fat i det hele uden bekymringer. Selv når du griber om skarpe genstande, beskadiger du ikke varmelederne. Du kan også gribe fat i våde genstande eller færdes i våde omgivelser uden bekymringer. Handskerne giver fremragende beskyttelse i regn og sne.


Hvorfor sidder der ikke varmeledere overalt?

Varmelederne er kun placeret på ydersiden for at sikre, at varmen spredes så effektivt som muligt. Forestil dig, at hvis batteriet skal oplade et stort varmesystem, har det brug for mere strøm, hvorfor batteriet hurtigere løber ud. Vi har valgt at placere varmelederne på strategiske steder, så der opleves en kraftig varme samtidig med at batteriet holder i timevis.


TERMOHANDSKER

Vores handsker er udviklet med det formål at holde kulden ude og isolere varmen optimalt. Pasformen er udviklet på en sådan måde, at den sidder godt på håndleddet, så kulden ikke har mulighed for at trænge ind. Materialerne er valgt ud fra deres ydeevne med hensyn til fugttransport, varmeisolering, fleksibilitet og vindtæthed. Vi tilbyder dig en termohandske, der passer til enhver situation, hvilket giver dig varme fingre og hænder på pisterne, på cyklen eller mens du arbejder.


TIPS TIL KOLDE HÆNDER OG FØDDER

Har du ofte iskolde fødder og hænder? Er du nysgerrig efter hvad årsagen kan være? På siden altid kolde fødder og altid kolde hænder finder du alt hvad du behøver at vide. Vi har ikke kun samlet de allerbedste tips til dig, vi har også lavet en liste over årsager til kolde hænder. På denne måde kan du slippe af med iskolde tæer i sengen og kolde hænder på cyklen en gang for alle.

Til al slags vejr

Regn? Intet problem, vores opvarmede handsker er lavet af et vandtæt stof, selv gennem lynlåsen kommer der ikke vand ind. Dine hænder forbliver tørre og varme!
verwarmde handschoenen waterdicht

Jeg er så glad for disse opvarmede handsker. Jeg skal cykle 10 km til mit skole hver dag, og fra nu af får jeg aldrig mere kolde hænder. Jeg har også anbefalet det til alle mine venner!

Mette Poulsen / Kundeanmeldelse

Jeg var i tvivl om størrelsen, men HeatPerformance hjalp mig hurtigt og godt med at træffe det rigtige valg. Sikken en super kundeservice! Og handsken er også rigtig god :)

Niels Hansen / Kundeanmeldelse

Når jeg rider, får jeg ofte kolde fingre, men almindelige handsker hjælper mig ikke godt nok. Tak for den store hjælp og handskerne Heatperformance!! Nu har jeg også købt de opvarmede sokker, det bliver godt!

Sophie Johanson / Kundeanmeldelse

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.