Viser alle 4 resultater

kr.895,00kr.1.195,00
kr.795,00kr.1.095,00
kr.745,00kr.1.049,00
NY
kr.745,00kr.1.049,00

Egenskaberne ved vores opvarmede sokker

Er du i tvivl om, hvilken varmesok du skal vælge? Vi hjælper dig gerne med at komme i gang med diagrammet nedenfor. Er der noget du ikke kan finde? Du kan altid sende os en e-mail, vi er her for dig!

Elektrisch verwarmde sokken met afstandsbediening HeatPerformance® PRO FjernVerwarmde skisokken HeatPerformance® POWER FjernDunne verwarmde sokken HeatPerformance® THIN FjernDunne verwarmde sokken HeatPerformance® ULTRA THIN Fjern
NavnElektrisch verwarmde sokken met afstandsbediening HeatPerformance® PRO FjernVerwarmde skisokken HeatPerformance® POWER FjernDunne verwarmde sokken HeatPerformance® THIN FjernDunne verwarmde sokken HeatPerformance® ULTRA THIN Fjern
Billedeverwarmde sokkenVerwarmde skisokken - HeatPerformanceDunne verwarmde sokken - HeatPerformanceverwarmde sokken ultra dun
Anmeldelse
Priskr.895,00kr.1.195,00kr.795,00kr.1.095,00kr.745,00kr.1.049,00kr.745,00kr.1.049,00
Antal varmeindstillinger3333
Batterilevetid i den laveste indstilling10 uur10 uur8 uur6 uur
AktiviteterJagen, Motorrijden, Scooter, WintersportMotorrijden, Scooter, WintersportBinnenshuis, Buitenwerkzaamheden, Fietsen, Golfen, Hardlopen, Mountainbiken, Paardrijden, Vissen, WandelenFietsen, Golfen, Hardlopen, Mountainbiken, Wandelen
TykkelseDikDikMedium (dikte sportsok)Dun (normale sok)
Garanti12 maanden12 maanden12 maanden12 maanden
MaterialeCoolmax, Elasthaan, SpandexElasthaan, Micro-poly, NylonBamboe vezel, Elasthaan, SpandexBamboe vezel, Elasthaan, Spandex
MærkeHeatPerformance®HeatPerformance®HeatPerformance®HeatPerformance®
Også underhandske
Fingerspidserne på touchskærmen
Batteriets kapacitetIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAhIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAhIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAhIon-lithium batterij 7.4 Volt – 2600 mAh
Varmeklassificering (1 til 10)91087
Vandtæthed (1 til 10)
Læg i kurv

Vælg muligheder

Vælg muligheder

Vælg muligheder

Vælg muligheder

*6 måneder på batterier

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SOKKER

Powered byCusRev
Birgit Jørgensen
Birgit Jørgensen
Verified customerVerified customer
5/5
4 uger ago
Brian Johansen
Brian Johansen
Verified customerVerified customer
4/5
12 måneder ago
Frank
Frank
Verified customerVerified customer
5/5
1 år ago

HEATPERFORMANCE©-STRØMPERNES HIDTIL USETE YDEEVNE

Åndbare, bløde og fugttransporterende materialer i kombination med et kraftfuldt batteri (7,4V - 2600 mAh), betyder elektrisk opvarmede sokker med en enestående ydeevne.

Mere information

SIG FARVEL TIL KOLDE FØDDER

Vores opvarmede sokker har hver især deres egen optimale materialeblanding for den bedste varmeydeevne. For eksempel er vores PRO-strømper lavet af det revolutionerende CoolMax-stof, der giver optimal åndbarhed og fugtgennemtrængelighed.
opvarmede sokker til vandrestøvler

Får du nemt kolde fødder? Hold dig varm denne vinter med et par opvarmede sokker. Vores modeller passer til både mænd og kvinder. Tykkelsen på vores sokker varierer, så du kan finde en passende model til hver sko. Hver type sok har desuden sin egen optimale materialeblanding for at holde kulden ude og varmen inde så meget som muligt.

DE RETTE SOKKER TIL ENHVER AKTIVITET

Uanset om du står på ski, cykler, rider, kører på motorcykel, vandrer eller kører på mountainbike. Vi har udviklet passende sokker til enhver aktivitet; uanset om du leder efter opvarmede skisokker, opvarmede cykelsokker eller opvarmede motorcykelsokker. Sig farvel til kolde fødder og nyde dine afslappende aktiviteter udendørs.


Sådan bruger du vores elektrisk opvarmede sokker

Vores sokker er designet til at være brugervenlige. Der sidder en batterilomme på siderne af sokken, der kan lukkes. Tilslut batteriet til strømledningen, og hold tænd-/sluk-knappen nede, indtil knappen lyser. Nu er sokken tændt i den højeste indstilling. Tryk på knappen igen for den midterste position, og tryk til sidst på knappen igen for den laveste position.

Du vil føle en behagelig varme omkring tæerne i løbet af 30 sekunder. Tæerne er ofte det første sted, hvor kulden opleves, og når tæerne er varme, vandrer varmen naturligt videre til resten af foden.

Vores HeatPerformance® PRO-strømper har en fjernbetjening. Ideel til skiløb eller gåture i koldt vejr: du behøver ikke rulle buksebenene op for at betjene dine sokker.


hvem har brug for opvarmede sokker?

Opvarmede sokker er en god løsning til alle dem, der hyppigt får kolde fødder. Indendørs, udendørs eller hvis du bare er træt af at have kolde fødder i sengen.

Du kan bruge sokkerne til alle dine sportsaktiviteter: skiløb, vandring, camping, snowboarding, jagt, fiskeri, cykling, skøjteløb, motorcykelture, ridning osv. Strømperne er så elastiske, at de ikke begrænser dig i nogen bevægelse.

Til alle med Raynauds syndrom eller dårligt blodomløb. Varmesystemet forbedrer blodomløbet og holder tæerne varme.

Strømperne er også ideelle til professionelle, der arbejder i kolde miljøer.


Hvorfor sidder der ikke varmeledere overalt?

Varmelederne er kun placeret omkring tæerne for at sikre, at varmen spredes så effektivt som muligt. Forestil dig, at hvis batteriet skal oplade et stort varmesystem, har det brug for mere strøm, hvorfor batteriet hurtigere løber ud. Vi har valgt at placere varmelederne på strategiske steder, så der opleves en kraftig varme samtidig med at batteriet holder i timevis.

TERMISKE SOKKER

Den termiske effekt var hovedprioriteten i udviklingen af vores sokker. Sokkerne skulle ikke kun have en kraftig varme, men på én gang kunne holde kulden optimalt ude og holde på varmen så meget som muligt. De valgte materialer er udvalgt efter deres fugttransporterende, isolerende, vandtætte eller vindtætte egenskaber. Hver termosok er lavet af en specifik blanding af materialer for optimal ydeevne, for eksempel har vi brugt CoolMax, bomuld, polyester, elastan og nylon.

Jeg kører på scooter hver dag, og nu hvor dagene bliver koldere, er et par tykke sokker ikke nok for mig.
Med mine opvarmede sokker får jeg aldrig mere kolde fødder, og de føles endda dejligt bløde.

Mia Madsen / Kundeanmeldelse

Jeg havde allerede tidligere købt et par elektriske sokker, men de var faktisk lidt for tykke til mine sneakers. Jeres lave, tynde sokker er virkelig en forbedring!

Farah Gonesh / Kundeanmeldelse

Super kundeservice! Jeg fik virkelig god hjælp, da jeg tvivlede mellem en opvarmet sål og sokker med opvarmning. I sidste ende viste det sig, at sokkerne passede bedst til mine behov. Jeg tog også lige et par ekstra batterier med, så jeg er sikker på at have varme fødder hver dag:)

Jesper Christensen / Kundeanmeldelse

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.