Viser alle 4 resultater

kr.795,00kr.1.095,00
kr.725,00kr.1.025,00
kr.695,00kr.995,00
NY
kr.695,00kr.995,00

Egenskaberne ved vores opvarmede sokker

Du finder forskellige typer af termosokker i vores samling. For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg finder du herunder de forskellige typers egenskaber.

MAKSIMAL TEMPERATUR

70 C°

75 C°

65 C°

65 C°

MAX BATTERI LIV

8 timer

8 timer

7 timer

6 timer

VARMENIVEAUER

3

3

3

3

HVORNÅR KAN JEG BÆRE DISSE STRØMPER

kan bruges som skisok og i den noget bredere sko

når du har brug for maksimal varme

til i dine vandrestøvler eller vinterstøvler

til i dine normale sko eller f.eks. cykelsko

TYKKELSE AF STOFFET

tykkelse af tykke skisokker

tykkelse af skisokker

tykkelsen af tennissokker

tykkelse af normale sokker

MATERIALE

Coolmax, elastan, spandex

akryl, nylon, elastan

bomuld, akryl, nylon, elastan

bomuld, akryl, nylon, elastan

PASSE

lang sok

lang sok

kort sok

kort sok

FJERNBETJENING

X

X

X

12 MÅNEDERS GARANTI*

*6 måneder på batterier

DE BEDSTE OPVARMEDE SOKKER, DER FINDES

Åndbare, bløde og fugttransporterende materialer i kombination med et kraftfuldt batteri (7,4V - 2600 mAh), betyder elektrisk opvarmede sokker med en enestående ydeevne.

Mere information

SIG FARVEL TIL KOLDE FØDDER

Vores opvarmede sokker har hver især deres egen optimale materialeblanding for den bedste varmeydeevne. For eksempel er vores PRO-sokker fremstillet i det revolutionerende CoolMax-stof for optimal åndbarhed og fugtgennemtrængelighed.

opvarmede sokker til vandrestøvler

Får du nemt kolde fødder? Hold dig varm denne vinter med et par opvarmede sokker. Vores modeller passer til både mænd og kvinder. Tykkelsen på vores sokker varierer, så du kan finde en passende model til hver sko. Hver type sok har desuden sin egen optimale materialeblanding for at holde kulden ude og varmen inde så meget som muligt.

DE RETTE SOKKER TIL ENHVER AKTIVITET

Uanset om du står på ski, cykler, rider, kører på motorcykel, vandrer eller kører på mountainbike. Vi har udviklet passende sokker til enhver aktivitet; uanset om du leder efter opvarmede skisokker , opvarmede cykelsokker eller opvarmede motorcykelsokker. Sig farvel til kolde fødder, og nyd dine afslappende udendørs aktiviteter.


Sådan bruger du vores elektrisk opvarmede sokker

Vores sokker er designet til at være brugervenlige. Der sidder en batterilomme på siderne af sokken, der kan lukkes. Tilslut batteriet til strømledningen, og hold tænd-/sluk-knappen nede, indtil knappen lyser. Nu er sokken tændt i den højeste indstilling. Tryk en gang til på knappen for den mellemste indstilling, og tryk endnu en gang på knappen for den laveste indstilling.

Du vil føle en behagelig varme omkring tæerne i løbet af 30 sekunder. Dine tæer er ofte det første sted, hvor du føler kulden. Når tæerne er blevet varme, spreder varmen sig automatisk til resten af din fod.

Vores HeatPerformance® PRO-sokker kommer med en fjernbetjening. Ideel til skiløb eller gåture i koldt vejr: du behøver ikke rulle buksebenene op for at betjene dine sokker.


hvem har brug for opvarmede sokker?

Opvarmede sokker er en god løsning til alle dem, der hyppigt får kolde fødder. Indendørs, udendørs eller hvis du bare er træt af at have kolde fødder i sengen.

Du kan bruge sokkerne til alle dine sportsaktiviteter: skiløb, vandring, camping, snowboarding, jagt, fiskeri, cykling, skøjteløb, motorcykelture, ridning osv. Sokkerne er så elastiske, at de ikke begrænser din bevægelighed på nogen måde.

Til alle med Raynauds syndrom eller dårligt blodomløb. Varmesystemet forbedrer blodomløbet og holder tæerne varme.

Sokkerne er også ideelle til håndværkere, der arbejder i kolde omgivelser.


Hvorfor sidder der ikke varmeledere overalt?

Varmelederne er kun placeret omkring tæerne for at sikre, at varmen spredes så effektivt som muligt. Forestil dig, at hvis batteriet skal oplade et stort varmesystem, har det brug for mere strøm, hvorfor batteriet hurtigere løber ud. Vi har valgt at placere varmelederne på strategiske steder, så der opleves en kraftig varme samtidig med at batteriet holder i timevis.

TERMISKE SOKKER

Den termiske effekt var hovedprioriteten i udviklingen af vores sokker. Sokkerne skulle ikke kun have en kraftig varme, men på én gang kunne holde kulden optimalt ude og holde på varmen så meget som muligt. De valgte materialer vælges på grund af deres fugttransporterende, isolerende, vandtætte eller vindtætte egenskaber. Hver termosok er lavet af en specifik blanding af materialer for optimal ydeevne, for eksempel har vi brugt CoolMax, bomuld, polyester, elastan og nylon.

Jeg kører på scooter hver dag, og nu hvor dagene bliver koldere, er et par tykke sokker ikke nok for mig.
Med mine opvarmede sokker får jeg aldrig mere kolde fødder, og de føles endda dejligt bløde.

Mia Madsen / Customer review

Jeg havde allerede tidligere købt et par elektriske sokker, men de var faktisk lidt for tykke til mine sneakers. Jeres lave, tynde sokker er virkelig en forbedring!

Farah Gonesh / Customer review

Super kundeservice! Jeg fik virkelig god hjælp, da jeg tvivlede mellem en opvarmet sål og sokker med opvarmning. I sidste ende viste det sig, at sokkerne passede bedst til mine behov. Jeg tog også lige et par ekstra batterier med, så jeg er sikker på at have varme fødder hver dag:)

Jesper Christensen / Customer review

Select a Pickup Point

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.