Viser alle 6 resultater


opvarmede jakker | Spørgsmål og svar

I vores kollektion finder du opvarmede jakker til både kvinder og mænd. Snittet på damejakkerne er mere figursyet og giver en feminin silhuet. Både varmejakkerne til kvinder og til mænd fås i sort og mørkeblå.

Vores elektrisk opvarmede jakker har strategisk placerede varmezoner på den øverste del af ryggen og i brysthøjde. Den beroligende varme vil få dine muskler til at slappe af og få dig til at føle dig godt tilpas hele tiden.

Hvad er de varmeste opvarmede jakker?

Vi får jævnligt dette spørgsmål fra vores kunder. Faktisk giver varmesystemet den samme varme; endnu varmere ville blive ubehageligt. Men hvor meget varme, du oplever, afhænger af to faktorer. For det første jakkens isolering. Jo bedre isoleret, jo mere varme kan jakken holde på. For det andet antallet af lag, du har på under jakken. Jo tættere den opvarmede jakke er på huden, jo mere varme vil du opleve.

Hvordan fungerer en opvarmet jakke?

En opvarmet jakke fungerer meget enkelt. I din inderlomme er der en strømledning, som du tilslutter batteriet til. Dernæst er tænd/sluk-knappen i brysthøjde. Tryk og hold knappen nede i nogle sekunder, og varmesystemet tænder på højeste indstilling. Hvis du derefter trykker igen, skifter systemet til midterpositionen. Hvis du til sidst vil vælge den laveste indstilling, skal du trykke kortvarigt på knappen igen. For at slukke jakken skal du trykke på knappen igen og holde den nede i et par sekunder. Hvordan ved du, om din opvarmede jakke virker med det samme? Det kan du se på den oplyste tænd/sluk-knap. Rød er den højeste indstilling, turkis er den midterste indstilling, og blå er den laveste indstilling. Efter et minut begynder du virkelig at mærke varmen, og efter maksimalt 10 minutter er jakken varmet helt op, og du kan skifte tilbage til en lavere varmeindstilling.

Er det sundt at bære en opvarmet jakke?

Det er meget sundt at have en opvarmet jakke på. Folk med gigt og reumatisme eller dem, der bare let bliver kolde, har stor gavn af at bære en opvarmet jakke. Varmen får musklerne til at slappe af. Blodcirkulationen stimuleres, og du er mindre tilbøjelig til at lide af muskelstivhed.

Hvor længe holder en opvarmet jakke varmen?

Hvor længe en opvarmet jakke holder, har at gøre med tre faktorer:

  • det batteri eller den batteripakke, du bruger.
  • hvilken varmeindstilling du bruger
  • den omgivende temperatur

Vores opvarmede jakker holder fra 2,5 til 8 timer. Det medfølgende batteri er fuldt opladet på 4 timer. Køb om nødvendigt et ekstra batteri til rejsen, så holder du varmen hele dagen.

Hvad er det bedste mærke til opvarmede jakker?

HeatPerformance® har forsket meget i opvarmede jakker og leverer fremragende værdi for pengene. Vi er også meget tilfredse med Volts opvarmede jakker. I sidste ende er svaret på spørgsmålet om, hvilken opvarmet jakke der er bedst, et personligt valg.

Kan en opvarmet jakke blive våd?

Det er ikke noget problem at gå udenfor i let regn med en opvarmet jakke. Jakken er stænktæt. Men hvis du vil bruge jakken i regnvejr, anbefaler vi, at du bruger en mackintosh over den. I øvrigt skader det ikke at lade en opvarmet jakke blive våd. Det er ikke farligt, og varmesystemet vil stadig fungere.

Den opvarmede jakke kan også maskinvaskes. Når du gør det, skal du vælge håndvaskindstillingen. Og mens du gør det, så glem ikke at lukke strømkablet med dækslet og lynlåse tasken. Læg ikke frakken i tørretumbleren, men hæng den til tørre på gammeldags vis på et tørrestativ.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign