Vi har ikke kun kigget på de tyndest mulige varmeledere, sokken skulle også være blød og åndbar. Og selvfølgelig lavet af god kvalitet, så det ikke skulle blive nødvendigt at fjerne fnug efter at have vasket og brugt dem et par gange. Det har kostet noget tid med at teste, men omsider lykkedes det!

Til sidst stod jeg tilbage med batterierne, og man kan ikke komme udenom, at man har brug for dem og at de skal efterlades et eller andet sted. Selvom vi har gjort batteriet så lille som muligt, vil jeg helst ikke gå rundt med det i min sko. Vi fandt på en løsning i form af praktiske forlængerkabler, som du valgfrit kan benytte. Tråden løber fra din sok til din bukselomme, så det er her dit batteri befinder sig. Jeg kan især godt lide dem sammen med skinny jeans. Når jeg har støvler på, efterlader jeg dog batteriet i min sok, for så ser man det ikke. Så lavt sørger vi for, at sokken sidder.

Kort sagt, ud af hele vores kollektion, er dette min yndlingssok. Efterår, vinter, forår – jeg har varme fødder. Jeg synes rigtig godt om dem. Jeg håber, at du bliver lige så glad for dem, som jeg er! Fortæl os hvad du synes, vi er altid nysgerrige efter at høre din mening!