vores produkter holder dig varm: Sådan fungerer de

Er du nysgerrig? Så vil du sikkert gerne vide præcis, hvordan vores opvarmede produkter fungerer. Først og fremmest vil vi gerne præsentere dig for vores 8 principper. Fra genial chip til kraftfuldt litiumbatteri… her kommer de:

Vores 8 principper

HeatPerformance®-varmesystemet

Nu, hvor du kender vores 8 principper, er det tid til at lære HeatPerformance®-varmesystemet at kende. For hvordan er det muligt, at dine sokker, handsker eller undertøj bliver varme ved et tryk på en knap? Det enkle svar er, at det skyldes den teknologiske udvikling.

I dag er det muligt at designe chips, batterier og varmeledere, der er så utroligt små, tynde og effektive, at de let kan inkorporeres i tekstilprodukter. Vil du vide mere? Læs derefter Hvordan fungerer en opvarmet handske?

CHIPS, BATTERIER OG VARMELEDERE

Varmesystemet består således af ledere (tynde, fleksible kulstoftråde), som transporterer varmen til de ønskede steder. Med vores handsker er det f.eks. over hele fingrene og håndryggen. Vores lithiumbatterier (fås fra 7,4 V – 2600 mAh til 3000 mAh) styres af en smart chip. Denne chip ved præcis, hvor meget varme der skal leveres af ledningerne.

OPERATION

Hvert produkt er udstyret med en kontrolknap, som giver dig mulighed for at indstille varmeniveauet. Hvis du vil varme hænder, fødder eller krop, skal du bruge den højeste indstilling. Efter ca. 5-10 minutter vil kulden have forladt din krop, og du kan skifte til den midterste eller laveste indstilling for at holde din krop varm.

Smart, smartere, smartest

Teknologien udvikler sig hurtigere og hurtigere, og produkter bliver mere og mere opfindsomme. HeatPerformance® har dykket ned i den tekniske verden af smart, smartere, smartest og lille, mindre, mindst. Resultatet?

Smarte chips, der regulerer op til 3 varmeniveauer og styrer energien super effektivt. De fineste, tyndeste varmeledere, som du ikke kan mærke, når du har dem på. Kompakte, diskrete batterier, der giver dig op til 10 timers varme.

Vores produkter er meget brugervenlige og lette at betjene med et tryk på en knap. Nogle produkter har en fjernbetjening eller kan betjenes med en app på din telefon.