Hvordan parrer man fjernbetjeningen med vores PRO-varmesokker?

Vi har allerede parret fjernbetjeningen med de opvarmede sokker HeatPerformance® PRO for dig. Så normalt behøver du ikke bekymre dig om dette og kan straks nyde varme fødder med dine opvarmede sokker.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at parre fjernbetjeningen igen:

1) Hvis du har skiftet batterier i din fjernbetjening.

2) Hvis du har modtaget en ny fjernbetjening fra os.

3) Det håber vi selvfølgelig ikke. Men hvis vi har lavet en fejl i linket, er denne information også relevant for dig.

Køreplan for sammenkædning

 • Tryk på tænd/sluk-knappen og den nederste knap på fjernbetjeningen på samme tid. Lyset vil nu blinke rød-orange-grønt.
 • Tilslut batteriet til sokken, mens du holder sokkens tænd/sluk-knap nede. LED-lyset på sokken blinker nu rød-orange-grønt.
 • Tryk på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen. Parringen er nu fuldført.

Godt at vide

 • Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at vælge mellem 3 varmeindstillinger:
  1. Højeste varmeindstilling: rødt lys
  2. Mellemste varmeindstilling: orange lys.
  3. Laveste varmeindstilling: grønt lys.
 • Med fjernbetjeningen kan du justere varmeindstillingerne og slukke for strømperne. Hvis du slukker sokkerne med fjernbetjeningen, skifter batteriet til standbytilstand. Batteriet aflades langsomt i dette tilfælde. Med fjernbetjeningen kan sokkerne også tændes igen fra standbytilstand.
 • Er du færdig med at have sokkerne på og vil tage dem af? Hvis det er tilfældet, skal du ikke bruge fjernbetjeningen, men trykke på knappen på sokken i et par sekunder, indtil det blå lys slukkes. Nu er sokken virkelig af.
 • Hvis strømperne er taget af, er det af sikkerhedsmæssige årsager ikke muligt at tage strømperne på. Så du skal først holde tænd/sluk-knappen på sokkerne nede, indtil de blå lys tændes. Herefter kan du styre sokkerne enten med fjernbetjeningen eller ved at bruge knappen på sokken. Ved at trykke kort på knappen én gang kan du skifte mellem varmeindstillingerne.
 • De blå lys viser, hvor fuldt batteriet er.

Har du stadig spørgsmål om parring? Du kan altid kontakte os, vi er glade for at hjælpe!