Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Hvordan fungerer en opvarmet handske?

For de koldhjertede blandt os er opvarmede handsker en gave fra himlen. De holder dine hænder behageligt varme med et tryk på en knap. Uanset hvor du er, og hvad du laver. Dejlige, de opvarmede handsker, men hvordan virker de egentlig?

Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te
Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Betjening af opvarmede handsker

Kontrolelementerne

En opvarmet handske har et indbygget varmesystem og er nem at betjene med en tænd/sluk-knap. Den sidder normalt på bagsiden af handsken eller i manchetten. Du holder knappen nede i nogle sekunder, hvorefter varmesystemet straks tænder på den højeste indstilling.

Batteri

Manchetten har en særlig lomme til opbevaring af det genopladelige batteri. Denne lomme rummer samtidig varmesystemets strømledning, som du kan tilslutte batteriet til.

Fordi batteriet er skjult i manchetten, kan du ikke mærke det, når du har den på. Så du føler, at du har en almindelig handske på.
Batterierne er frostsikrede, så de er også velegnede til ekstremt kolde forhold.

Varmesystem

Varmesystemet består af tynde varmeledere. De er lavet af kobber og kulstof. Carbon består af ekstremt tynde fibre af kulstof. Den er enormt fleksibel og samtidig enormt stærk.

Disse varmeledere løber ned langs handskens bagside og hen over bagsiden af hver finger. Hele vejen ud til fingerspidsen. Du kan også vælge en handske, hvor håndfladen også er udstyret med et varmesystem.

Hvor længe virker opvarmede handsker?

Du kan forvente at have varme hænder i gennemsnit 5 timer med opladede handsker. Hvor længe din handske giver varme, har at gøre med følgende faktorer:

  • Handskens tykkelse. Jo tykkere handsken er, jo bedre er den til at isolere varmen. En tynd handske giver dine fingre masser af plads til at bevæge sig, hvilket gør den ideel til sport. Under de samme kolde forhold vil en tynd handske naturligvis tømmes hurtigere end en tyk.
  • Omgivelsestemperatur. Jo koldere det er udenfor, jo mere energi skal batteriet levere for at holde handskerne tempererede.
  • Batteriet. Et batteri med mere strøm vil naturligvis holde længere end et med mindre strøm. Vores batterier er små, men enormt kraftfulde på samme tid. Som standard leveres vores handsker med et 7,4 V – 2600 mAh batteri.

Groft sagt kan man sige, at opvarmede handsker giver 2 til 9 timers varme hænder. Det er en ret stor forskel. Hvis du har vores tykkeste handske på og bruger den laveste varmeindstilling, vil du have varme hænder i mindst 9 timer. Men hvis du bruger vores tyndeste handske og tænder for den højeste indstilling, løber batteriet tør efter kun 2 timer. Et ekstra sæt batterier på farten er selvfølgelig altid en mulighed.

Og rart at vide: Batterierne genoplades efter 4 timer med den medfølgende oplader.

Antal varmeindstillinger

HeatPerformance®’s opvarmede handsker har 3 indstillinger. Den højeste indstilling er designet til at opvarme handsken hurtigt. Ideel, hvis du har virkelig kolde fingre, som ikke længere varmes op af sig selv. Du vil opdage, at du efter 5 til 10 minutter virkelig ønsker at skifte til en lavere indstilling, ellers bliver dine hænder for varme.

Den midterste og laveste indstilling er beregnet til at holde dine hænder tempererede. Hvis du har valgt en handske med meget isolering, er den laveste indstilling et godt valg. På den måde holder dine batterier også længere. Hvis du har valgt en tynd handske, er det rart at aktivere den midterste indstilling. Det gør selvfølgelig også en forskel, om du bruger handskerne på en iskold vinterdag eller på en solrig efterårstur.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.