Opvarmede HeatPerformance® POWER-skisokker

kr.725,00kr.1.025,00

Disse kraftfulde HeatPerformance® POWER-skisokker med varme i flot design er stærke og bløde, og giver dig varme fødder selv under de mest ekstreme forhold.

  • Disse sokker har vi særligt fået udviklet til et varmesystem på 5,5V. Endnu mere kraftfuld, så du hurtigt kan varme tæerne op. Når de er blevet dejligt varme, kan du slå over til medium eller lav indstilling for at holde dine fødder varme så længe som muligt.
  • Det bæredygtige varmesystem er særligt udviklet til folk, der kan lide at være aktive udenfor – i al slags vejr – såsom: vintersportentusiaster, motorcyklister, vandrere, cyklister, scooterryttere, mountainbikere og vandsportsudøvere.
  • Passer til dine almindelige sko, sneakers, støvler og skistøvler. Hvis du har brede fødder eller en høj vrist, passer disse sokker ikke i dine normale sko. Så bør du vælge de opvarmede HeatPerformance® THIN-sokker.
opvarmede skisokker - HeatPerformance
Opvarmede HeatPerformance® POWER-skisokker

Select a Pickup Point

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.