Vrouw in de sneeuw met verwarmde dameshandschoenen

Opvarmede handsker til kvinder: Vores top 5

I kategorien af bedstemors visdom vil du uden tvivl støde på denne: Den, der ønsker at have det varmt, skal klæde sig behageligt på. Hvor behagelig kan læses som uflatterende. Hvilken kvinde venter på det? Derfor er disse 5 bedste opvarmede handsker til damer specielt til dig.

  1. Opvarmede handsker til kvinder ‘NATURE’
  2. Opvarmede underhandsker ‘THIN’
  3. Opvarmede vanter ‘COMFORT’
  4. Opvarmede handsker ‘ALLROUND’
  5. Opvarmede skihandsker ‘CLASSIC’
Opvarmede ridehandsker

1. Opvarmede handsker til kvinder HeatPerformance® NATURE

Disse trendy handsker vil blive din næste yndlingstilbehør. Kan ikke andet. Ikke kun holder de dig varm, men de tager også højde for dit udseende. Det luksuriøse, smidige gedelæder giver denne handske et stilfuldt udseende. Og hvor dejligt, at du med et tryk på en knap kan cykle, gå og løbe i alt slags vejr med varme hænder.

Det er en investering, men disse kvalitetshandsker vil holde i mange år. De er vind- og vandafvisende og fås også i en smuk cognacfarve.

1295 DKK

Shop opvarmede damesko 'NATURE'

2. Opvarmede underhandsker HeatPerformance® THIN

Er du helt afhængig af dine egne handsker? Så tilføjer du bare et separat varmelegeme . Hvordan? Med et par elektriske underhandsker! De er tynde nok til at kunne bæres under dine egne handsker, forudsat at de ikke er for stramme.

Desuden kan de også bruges som inderhandsker, hvilket er ideelt til alle dine gøremål i hjemmet. Kan du skrue en grad ned for varmen?

PRIS: 159 DKK

Shop opvarmede underhandsker 'THIN'
opvarmede indendørs handsker
Opvarmede vanter

3. Opvarmede vanter HeatPerformance® COMFORT

Vanter er kendt for at holde dine fingre varme bedre end handsker. Varmen fra fingrene gives videre til hinanden. Derfor har vi udviklet dette fine par vanter med et dejligt blødt fløjlsfor. Du vil have varme hænder i de næste 8 timer!

PRIS: 1195 DKK

Shop opvarmede vanter 'comfort'

4. Opvarmede handsker HeatPerformance® ALLROUND

Udenfor er det koldt nok til at tage handsker på, men ikke koldt nok til at tage skihandskerne af. Løsningen? Disse mellemhandsker. Ingen grov, omfangsrig handske med din smukke læderjakke, men en stilfuld handske, der leverer samme varmeydelse som en tyk skihandske.

PRIS: 1195 DKK

shop opvarmede handsker 'allround'
Opvarmede cykelhandsker
Opvarmede skihandsker

5. Opvarmede skihandsker HeatPerformance® CLASSIC

Denne professionelle skihandske bør ikke mangle på din næste vintersportsferie. Den er lavet af vandtæt PU-læder for maksimal isoleringsevne. Den justerbare lukning ved håndled og manchet holder kulden ude. Tryk på knappen og inden for 30 sekunder vil du mærke varmen løbe gennem dine handsker. Aldrig mere koldt på pisterne!  

Bonus: Den er også dejlig blød indeni, en fest for fingrene!  

PRIS: 1259 DKK

shop opvarmede vanter 'classic'

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign