mine foretrukne opvarmede sokker

Dette er mine foretrukne opvarmede sokker!

Jeg taler udelukkende på egne vegne, men dette er et af de produkter, som jeg absolut ikke kan leve uden. Jeg overdriver slet ikke, jeg er så glad for disse dejlige sokker, at jeg gerne forstyrrer dig med dem. : )

Jeg har guldmedalje i at fryse, og i slutningen af 2020 begyndte jeg at kigge mig omkring i en verden af opvarmede produkter. Mine øjne var ved at falde ud; hvad er der dog ikke mulighed for i dag! Sådan faldt jeg straks for de opvarmede sokker. Hvor dejligt, aldrig mere kolde fødder , juhuu!

opvarmede strømper i sengen

Jeg har nu et antal af dem (man kan vist roligt sige et lille bjerg af prøveeksemplarer) liggende. Nogle er fine og andre helt uegnede, medmindre du ikke går op i komfort og gerne deltager i en grimhedskonkurrence. Jeg nød dog at afprøve de fleste opvarmede sokker, men det jeg savnede ved alle sokkerne var, at de ikke passede i mine almindelige sneakers eller sko. Og det omfatter vel egentlig de fleste af dagene i året. De var alle tykke, for tykke. Det er jo logisk, idet opvarmede sokker oprindeligt er udviklede til vintersportsentusiaster og til folk, der arbejder under ekstreme vejrforhold. Ikke til en hollandsk kvinde, der allerede om efteråret går rundt i sine normale sko med frosne tæer. Og desværre har jeg også bredere fødder end gennemsnittet, hvilket heller ikke rigtigt er en hjælp.

Men det der endnu ikke findes, kan blive udviklet. Og jeg er nok ikke den eneste kvinde, der gerne vil se pæn ud i flotte sneakers eller ankelstøvler, og som helst ikke vil gå med en tykke vintersportssokker i dem. Så hvorfor ikke? Vi tog udfordringen op, for at se om det skulle være muligt at udvikle sådan nogle. Så vi lagde ud med undersøgelser, søgte producenter og afprøvede materialer. Varmelederne skulle være så tynde og fleksible som muligt, men samtidigt levere en effektiv varme. Og tada! Trommehvirvel ……. her er det første par tynde opvarmede sokker, som passer til alle dine (nåja, ikke dine stiletter) sko!

Tynde opvarmede sokker
Her er den så, min stolthed:

Super tynde opvarmede sokker

Bløde, stærke, åndbare og de sidder fantastisk. Og vigtigst af alt: de giver dig fantastisk varme fødder på de mørke efterårsdage eller forårsdage, som lige er en anelse for kølige.

Lav også nogle til mig!

Vi har ikke kun kigget på de tyndest mulige varmeledere, sokkerne skulle også være bløde og åndbare. Og selvfølgelig lavet af god kvalitet, så det ikke skulle blive nødvendigt at fjerne fnug efter at have vasket og brugt dem et par gange. Det har taget tid at teste, men endelig lykkedes det!

Til sidst stod jeg tilbage med batterierne, og man kan ikke komme udenom, at man har brug for dem og at de skal efterlades et eller andet sted. Selvom vi har gjort batteriet så lille som muligt, vil jeg helst ikke gå rundt med det i min sko. Vi fandt på en løsning i form af praktiske forlængerledninger, som du kan benytte, hvis du vil. Tråden løber fra dine sokker til din bukselomme, så det er her dit lille batteri befinder sig. Jeg kan især godt lide dem sammen med skinny jeans. Når jeg har støvler på, efterlader jeg dog batteriet i mine sokker, for så ser man det ikke. Så lavt sidder sokkerne.

forlængerkledninger til opvarmede sokker

Praktiske forlængerledninger

Med disse nyttige forlængerledninger kan du putte batteriet i lommen, så dine sokker forbliver så tynde som muligt. Det er løsningen, hvis du går med lav sko eller for eksempel skinny jeans.

Køb forlængerledning

Kort sagt, ud af hele vores kollektion, er dette min yndlingssok. Efterår, vinter, forår – jeg har varme fødder. Jeg synes rigtig godt om dem. Jeg håber, at du bliver lige så glad for dem, som jeg er! Fortæl os hvad du synes, vi er altid nysgerrige efter at høre din mening!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign