aldrig mere kolde fødder

Uanset hvor du er, får du aldrig mere kolde fødder

Har du altid drømt om at tage til Alaska eller Lapland? Men tør du ikke, fordi du er bange for de uundgåeligt kolde fødder? Det er fortid nu. Pak dine tasker, for vi tager til det kolde nord. Med vores opvarmede HeatPerformance®-såler og opvarmede sokker kan du gå komfortabelt rundt. Dit fokus er ikke længere på dine kolde hænder og fødder, men derimod på de smukke omgivelser.

 

De bedste opvarmede såler

Vores opvarmede HeatPerformance® PRO-indlægssåler er yderst behagelige. Batteriet er skjult i sålen, så du ikke har bøvl med ledninger i din sko. Du styrer varmesystemet med fjernbetjeningen, som ved den højeste indstilling giver varme på op til 55º C. 

Det stødabsorberende EVA-materiale og den ergonomiske pasform sikrer, at denne sål er lige så behagelig som et almindeligt indlæg. Alaska, here we come

Verwarmde zolen
opvarmede indlægssåler
opvarmede strømper
Sokker med varme

 

Se hvad dette powerhouse står for

Denne opvarmede sok er lavet til toppræstationer. Takket være det indbyggede, opfindsomme varmesystem og de isolerende og vanddrivende materialegenskaber, kan du gå på gletschere, is og sne med varme fødder.

Tryk på knappen, og i løbet af 30 sekunder vil du mærke en behagelig varme omkring tæerne og forsiden af din fod. Takket være batteriet (7,4V – 2600 mAh) kan du nyde 65° C i den højeste indstilling. Du kan overveje at købe et ekstra sæt batterier, så du har varme fødder hele dagen lang!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign