Hvad er de bedste opvarmede handsker?

Det spørgsmål får vi ofte. Det bedste svar på det er, at det er forskelligt for alle. Hvad der er de bedste varmehandsker for dig, afhænger hovedsageligt af den aktivitet, du vil bruge dem til. Løber du på ski eller mountainbike, er det indendørs eller til husarbejde? Til enhver aktivitet har vi en passende opvarmet handske i vores sortiment. Vi kan dog svare på spørgsmålet om, hvilken handske der giver mest varme.

Disse handsker giver mest varme

De varmeste varmehandsker i vores sortiment er XTREME varmehandskerne med dobbelt varme. Hvorfor er de det? Fordi disse handsker har varmeledere, der ikke kun løber hen over håndryggen, men også hen over håndfladen. På 2 sider bliver dine hænder vidunderligt opvarmet og holdt varme. Denne handske er det bedste valg til den ægte koldtvandsentusiast. Når dine fingre bare ikke vil blive varme og allerede forvandles til isklumper, så snart du går udenfor.

…Kun vores Xtreme-handsker er opvarmede på begge sider….

Du kan også bruge XTREME-handskerne til flere typer aktiviteter. For eksempel til varme hænder på cyklen, eller når du går tur med din hund. Eller under en lang gåtur på stranden eller i skoven. De er også velegnede som skihandsker til vintersport. Med vores XTREME-model får du en alsidig handske.

De bedste opvarmede handsker ud over et termometer
Opvarmede handsker med dobbelt varme

Hvorfor er HeatPerformance® EXTREME-modellen vores varmeste opvarmede handske?

Kun vores HeatPerformance® EXTREME-handsker er udstyret med et dobbelt varmesystem. Så denne handske har ikke én, men to varmezoner. Varmelederne løber ikke kun hen over håndryggen og bagsiden af hver finger, men også hen over indersiden af håndfladen og i bunden af hver finger. Nu vil du tænke, at disse handsker også løber hurtigere tør. Det er delvist sandt, for jo mere varme handskerne skal afgive, jo mere energi kræves der fra batteriet. For også at sikre en lang varmeafgivelsestid leveres disse handsker med et kraftigt 3000 mAh batteri som standard. Det er selvfølgelig altid muligt at købe et ekstra sæt batterier til turen.

  • Dobbelt varmesystem
  • Kraftfulde batterier på 3000 mAh
  • Optimale isolerende egenskaber
  • Slidstærkt gedeskind for optimal varmelagring

Derudover har disse handsker smidigt og slidstærkt gedeskind på indersiden. Læder har også den egenskab, at det holder godt på varmen og holder vind og fugt ude.

Endelig har disse handsker et ekstra isolerende lag og en imprægneret softshell. Kort sagt leverer denne handske toppræstationer og holder dine hænder varme med langvarig, behagelig komfort.

Selvfølgelig har disse handsker også andre positive egenskaber. For eksempel er pegefingrene og tommelfingeren udstyret med touchscreen-fingerspidser. Varmezonerne kan betjenes uafhængigt af hinanden, og endelig har denne handske 3 varmeindstillinger. Brug den højeste indstilling til at varme dine hænder op, og skift derefter til den midterste eller laveste indstilling, så dine hænder ikke bliver ubehageligt varme.

Fingerspidser med touchscreen-guider

Både tommel- og pegefingeren er udstyret med touchscreen-guider i fingerspidsen. Tage et telefonopkald? Dine handsker kan sagtens blive på.

Er du i tvivl? Brug vores sammenligningstabel

Er du i tvivl om, hvilke handsker der passer bedst til dig? Du kan meget nemt tilføje de handsker, du er i tvivl om, til en sammenligningstabel. Derefter kan du i en oversigt se oplysninger om heatklassen, heatets varighed, den aktivitet, du kan bruge handskerne til osv. I produktbeskrivelsen for hver handske finder du knappen “tilføj til sammenligningstabel”.

Er du ikke nået dertil, og er du i tvivl om, hvilke varmehandsker der er bedst for dig? Så er du velkommen til at sende os en e-mail, vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Se vores nye opvarmede handsker med dobbelt varme:

Opvarmede handsker HeatPerformance® XTREME | dobbelt opvarmning

kr.1.495,00

Denne HeatPerformance® XTREME-model er de varmeste handsker i vores sortiment. Disse opvarmede handsker af høj kvalitet leverer uovertruffen varme takket være det store overfladeareal af varmezoner. Hele handsken er i sandhed opvarmet.

  • Udstyret med dobbelte varmezoner: Varmelederne er placeret både øverst og nederst på din hånd. Så den varmer hele din hånd, hvor dejligt er det!
  • Varmezonerne kan betjenes uafhængigt af hinanden.
  • Materialer af høj kvalitet: smidigt læder og slidstærk sofshell.

Så du vil aldrig lide af kolde hænder igen? Og vil du virkelig gerne nyde alle dine udendørs aktiviteter i komfort? Så er du kommet til det rette sted med disse kraftige handsker med dobbelt varme.


Er du i tvivl? Tilføj til sammenligning

Varenummer (SKU): HSHP-XTREME Kategori: Tags: , , ,
Læs mere

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign