touchscreen-handsker med batteri

Med vores touchscreen-handsker er det altid touché!

Forestil dig disse situationer: Når du går en tur i vinterkulden, så ringer din telefon pludselig. På skipisten vil du tage en selfie med den smukke udsigt. Mens du cykler på mountainbike på en smuk vinterdag, vil du naturligvis gerne starte din yndlings-playliste. Kan du se det komme? Nemlig, de handsker, der holder dine hænder så dejligt varme, skal af. Selvfølgelig er det ikke noget du ser frem til, men heldigvis findes der en nyttig opfindelse: handsker med et touchscreen-materiale på fingerspidserne. Hvordan fungerer det nøjagtigt? Og har vores handsker også denne funktion? Du kan læse alt om det her. 

Hvordan fungerer en touchscreen-fingerspids?

For nogle af vores opvarmede handsker, kan du læse om hvordan de er udstyrede med en touchscreen-fingerspids. Dermed får du mulighed for at betjene en touchscreen uden at skulle tage handskerne af. For at give dig lidt mere insiderviden, der findes 2 typer touchscreen-teknologier:

 • Kapacitiv teknologi:

Betjeningselementerne på skærmen drives af en elektrisk strøm, der transmitteres gennem hænderne. Det er derfor ikke muligt at benytte konventionelle handsker til dette. Touchscreen-handsker indeholder ledende materialer (f.eks. sølv eller kobber), som viderefører den elektriske strøm fra fingrene. De fleste smartphones gør brug af denne teknologi.

 • Resistiv teknologi

Disse smartphones styres af fingertryk. Resistive touchsscreens kan bruges med almindelige handsker, men det er ikke særlig praktisk, da det er svært at efterligne denne trykbevægelse korrekt med handsker på.

Med touchscreen-handsker påføres de ledende tråde normalt kun på spidsen af din pegefinger og din tommelfinger. Jo tyndere handsken er, jo bedre passer den, og jo bedre fungerer din touchscreen-funktion.

Hvilke touchscreen-handsker har I?

Først er det dog nyttigt at vide, at der findes 2 typer touchscreen-handsker:

 1. Handsker specielt designet til brug med touchscreen
 2. Handsker designet til at holde dine kolde hænder varme, som desuden har en touchscreen-funktion.

Generelt gælder det, at jo tykkere handsken er, jo varmere vil den holde dine hænder. Ved -10º C er det ikke nok med en tynd handske lavet af et enkelt materiale. Disse handsker består af mindst 3 lag, en indvendig foring, polstring og en ydre foring. Det er klart, at jo tykkere handsken er, desto vanskeligere bliver betjening af din touchscreen.

 

HeatPerformance® ALLROUND-cykelhandsker med varme

kr.1.195,00

Vil du cykle om efteråret, køre på mountainbike eller cykle om vinteren, mærke den friske luft om foråret, selvom det egentlig er lige lidt for koldt? Så vil du selvfølgelig ikke have tykke handsker på. Vi har derfor designet disse alsidige, fleksible handsker med godt greb og tyndt batteri. Tryk på knappen, og i løbet af 30 sekunder vil du mærke varmen spredes rundt om dine fingre og håndryg med op til 65º C ved den højeste indstilling.

 • Lavet i en blanding af TPU og neopren; beskytter optimalt mod kulde, vind og fugt.
 • Hvis du også vil bruge dem på rigtig kolde dage, kan du benytte dem under dine egne vinterhandsker.
 • Desuden er toppen af tommelfingeren og pegefingeren udstyret med et ledende touchscreen-stof, så du kan betjene din smartphone med handskerne på!

Er du i tvivl? Tilføj til sammenligning

Varenummer (SKU): HSHP-INDOOR Kategori: Tags: , , ,
Læs mere

Vores handsker er særligt udviklet til at holde dig varm, men fordi vi også har påført en elektrisk varmeledning, er vi i stand til at udvikle tynde handsker, hvor ikke blot touchscreen-funktionen fungerer godt, men også giver dig varme hænder ved koldere temperaturer. Vores HeatPerformance® INDOOR-handsker er noget for dig, hvis du synes det er særligt vigtigt, at din smartphone fungerer problemfrit, og at du cykler, løber eller spiller golf ved moderate temperaturer.

Opvarmede HeatPerformance® CLASSIC-skihandsker

kr.1.295,00

Maksimal beskyttelse mod kulde kombineret med kvalitet og holdbarhed: Med disse opvarmede HeatPerformance® CLASSIC-handsker holder du varmen på selv de koldeste dage.

Disse opvarmede skihandsker er lavet af en blanding af materialer af høj kvalitet, herunder PU-læder med isolerende og vandtætte egenskaber. Kulden holdes med garanti udenfor. Varmelederne giver en behagelig varme omkring dine fingre og håndryg.

 • Med et tryk på en knap kan du mærke varmen brede sig over din hånd og fingre i løbet af 30 sekunder.
 • Takket være den fløjlsbløde foring føles handskerne bløde og behagelige.
 • Også velegnet til mennesker med dårligt blodomløb, gigt, stive muskler/led eller Raynauds sygdom.

Er du i tvivl? Tilføj til sammenligning

Varenummer (SKU): HSHP-CLASSIC Kategori: Tags: , ,
Læs mere

Hvis du opsøger ekstremerne og står på ski, snowboard eller går en tur i skoven midt om vinteren, må du gå på kompromis med funktionen af din touchscreen-fingerspids. Så anbefaler vi dig følgende handske. Den er lidt tykkere, så den holder godt på varmen. Touchscreen-stof med ledning er blevet påført tommelfingeren og pegefingeren, men du skal ikke forvente, at du kan sende en sms med denne handske. Du kan tage telefonen eller tage et foto, og det er typisk det vigtigste på farten.

HeatPerformance® THIN-underhandsker med varme

Original price was: kr.1.259,00.Current price is: kr.1.007,20.

Ultra tynde HeatPerformance® handsker til indendørs brug i et behageligt blødt og elastisk stof.

 • Brug disse opvarmede underhandsker under dine egne ski- eller motorcykelhandsker.
 • Er det ikke koldt nok udenfor til tykke polstrede handsker? Så brug dem som normale tynde handsker.
 • De kan også bruges i og omkring huset, for eksempel til mennesker med Raynauds sygdom.
 • Det tynde stof giver dine fingre mulighed for at bevæge sig let og begrænser dig ikke.

Er du i tvivl? Tilføj til sammenligning

Varenummer (SKU): HSHP-THIN Kategori: Tags: , , ,
Læs mere

Hvis du køber dine handsker særligt til optimeret brug af touchscreen, så er det vigtigt med et godt greb. Med en glat handske glider din telefon hurtigere ud af dine hænder, og derfor er vores HeatPerformance®-handsker udstyret med et fint antislip-materiale af silikone på indersiden.

Vil du vide mere om egenskaberne ved vores handsker? Du kan læse alt om dem her.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign