Vinterudsalg

Vinterudsalget på vores handsker er startet igen. Og det betyder 20% rabat alle opvarmede handsker . I kassen skal du bruge rabatkoden SALE2024, så bliver rabatten afregnet automatisk.

Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Tips til kolde hænder

Omkring 10 % af alle mennesker er så uheldige, at de meget hurtigt får kolde hænder og fødder. Så snart kviksølvet falder til under 17 grader, får de lilla fingre og blå tæer. Lider du også af det? Så er der stor sandsynlighed for, at du har Raynauds fænomen.

Der er også en stor gruppe mennesker, som – uanset hvilken tilstand de befinder sig i – bare let får kolde hænder. En stor schweizisk undersøgelse viste, at især kvinder lider meget af denne lidelse; over 30%.

Uanset hvad årsagen er, er kolde hænder en irriterende lidelse. Hurtige tips til varme hænder inkluderer: drik masser af vand i løbet af en dag, bevæg dig, hold øje med din kost og få nok søvn. Og desuden… er opvarmede handsker den ultimative løsning for alle, der lider af kulde. Vil du vide mere om årsagerne til kolde hænder, hvorfor det er, at kvinder lider hurtigere af denne lidelse, og hvilke løsninger, vitaminer og livsstile der virker bedst? Så tjek vores informationsside Kolde hænder for alle tipsene.

Hvad vil du bruge dine opvarmede handsker til?

  • Til i huset, fordi dine hænder hurtigt bliver til isklumper, når du sidder stille i længere tid?
  • Vil du have varme hænder på din vintersportsferie?
  • Til cykling, når det er koldt. Og især når det regner, hvor fugt og vind afkøler dine hænder endnu hurtigere.
  • Til vandreture, gåture med hunden eller en lang tur i skoven.
  • Til lange ture i bilen. At sidde stille i lang tid kan få dine hænder til at køle hurtigt ned.
  • Til når du cykler, kører på din scooter eller på din elcykel, hvor du får ekstra vind.
  • Eller måske kender du nogen, der ofte lider af kolde hænder? Dette vinterudsalg er tiden til at forkæle nogen med en vidunderlig gave.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign