De bedste opvarmede skihandsker? Det er dem her!

Blå himmel, nypræparerede pister og solskin i ansigtet. Dejligt, sådan en vintersportsdag, glæder mig allerede til det! Glem ikke de kommende koldere dage? De dage, hvor skyerne holder sig stædigt over bjerget. De øjeblikke, hvor du sidder i din gondol, og den skarpe vind får dig til at længes efter en hyggelig varm pejs at varme dig ved. Hvis du inddrager disse dage i din planlægning – og forbereder dig godt på dem – vil du være garanteret en vidunderlig vintersportsferie i år.

Og det er her, at opvarmede handsker kommer ind i billedet. Pak et par fine sko med i kufferten, så er du garanteret varme hænder. Vi bliver jævnligt spurgt om, hvilke skihandsker der er de bedste. Svaret er forskelligt for alle; hver handske har sine egne egenskaber og funktioner. Hvad er forskellene, og hvad er lighederne? Vi forklarer det for dig her:

Vores opvarmede skihandsker

Vi har udviklet 3 typer skihandsker, som adskiller sig fra hinanden ved de anvendte materialer og konfektion. Forskellen ligger ikke i varmesystemet, som er lige kraftigt på alle tre handsker og fungerer på samme måde:

  • Handskerne har 3 varmeindstillinger. Brug den højeste varmeindstilling til at varme dine hænder op, når de er kolde. Efter ca. 5-10 minutter har du virkelig varme hænder, og det er tid til at skifte til den midterste eller laveste varmeindstilling. Det er heller ikke rart at have for varme hænder, og på denne måde kan du nyde behageligt varme fingre i lige den temperatur, som du kan lide.
  • Handskerne er udstyret med 2600 mAh – 7,4 Volt batterier, de tyndeste af deres slags. Afhængigt af den omgivende temperatur og den tilstand, du bruger, holder batterierne fra 2 til 9 timer. På 4 timer er de fuldt opladet igen med den medfølgende dobbelte oplader.
  • Alle handsker har et Gauntlett Cuff-design. Det vil sige, at manchetten går over håndleddet og en smule af underarmen. Enden af manchetten kan lukkes med en snor på CLASSIC- og PRO-modellerne og med en lynlås på TITAN-modellen. Dette holder kulde og fugt optimalt udenfor og varmen indenfor.

Forskellene mellem de 3 typer? Design, konfektion og materialemix. Du kan læse, hvordan det fungerer nedenfor.

Opvarmede skihandsker

HeatPerformance® CLASSIC handsker

CLASSIC-handskerne er det perfekte valg til alle dine skiferieophold. Materialemixet bestående af 30 % nylon, 60 % polyester og 10 % PU-læder sikrer, at handskerne er vind- og vandtætte.

Den tidløse model er velegnet til både kvinder og mænd og fås også som opvarmede vanter.

Disse handsker har en god købspris og er gode til den gennemsnitlige vintersportsferie.

 

Opvarmede skihandsker 1

HeatPerformance® PRO handsker

Dygtige vintersportsudøvere, der tager på intensive skiture, træffer et godt valg med vores PRO-handsker.

Disse professionelle skihandsker er lavet af læder kombineret med softshell. Læderet og de reflekterende syninger skaber et cool look.

Det bløde fleecefor på indersiden og den flerstemmige konfektion gør, at disse handsker føles fantastiske og behagelige.

De er vindtætte, vandtætte og har en fremragende isolering.

Opvarmede handsker læder

HeatPerformance® TITAN handsker

Vil du have handsker med et robust look, der holder i mange år? Så er vores TITAN-handsker det bedste valg for dig.

Fremstillet i 100 % smidigt og holdbart gedeskindslæder for et luksuriøst udseende og en vind- og vandtæt skal.

Indersiden af handskerne føles blødt takket være tricot fleeceforet. Handskerne passer perfekt til din underarm takket være lynlåsen i siden.

Vidste du, at…?

…du vil finde anmeldelser fra andre kunder på alle skihandsker. Det vil hjælpe dig med at vurdere endnu bedre, om en handske passer til dig.

…hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du 5 euro i rabat?

…Vores THIN og INDOOR handsker er også velegnede til at blive brugt under dine egne favorit skihandsker?

Forhåbentlig har du nu fået svar på spørgsmålet om, hvilke opvarmede skihandsker der er de bedste at vælge. Har du stadig spørgsmål på trods af ovenstående oplysninger? Du er velkommen til at stille dem, vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign