Forbedrede cykelhandsker; Sådan indarbejder vi din feedback!

Hos HeatPerformance® er vi opmærksomme på vores kunders feedback og forbedrer hele tiden vores service og produkter. Derfor vil vi gerne takke alle vores kunder for deres villighed til at skrive en kundeanmeldelse. På den måde ved vi, hvad vi kan gøre for at give dig ikke kun den bedste service, men også den bedste kvalitet.

Hvilken kvalitetsforbedring har vi foretaget sidst? Forbedring af vores opvarmede cykelhandsker. De var allerede fine i forvejen, men takket være Deres kommentarer er de nu meget fine. Jeg vil vædde med, at du aldrig sætter dig på cyklen på kolde dage fra nu af uden disse topers?

Hvordan har vi forbedret vores cykelhandsker?

Så snart cykelhandsker blev tilføjet til vores sortiment, blev de straks et af vores mest solgte produkter. Det er ikke overraskende, da mange mennesker cykler hver uge, hvis ikke hver dag. Til arbejde eller som en afslappende fritidsaktivitet på en elektrisk cykel, en almindelig cykel, en racercykel eller en mountainbike.

På de dage, hvor det bare er lidt koldere, vil opvarmede handsker gøre din cykeltur meget mere behagelig. Som følge heraf blev de første handsker hurtigt udsolgt. Med kommentaren“når det blæser rigtig hårdt, kan jeg mærke vinden i min handske“, gjorde vi noget med det samme.

HeatPerformance® ALLROUND-cykelhandsker med varme

kr.1.195,00

Vil du cykle om efteråret, køre på mountainbike eller cykle om vinteren, mærke den friske luft om foråret, selvom det egentlig er lige lidt for koldt? Så vil du selvfølgelig ikke have tykke handsker på. Vi har derfor designet disse alsidige, fleksible handsker med godt greb og tyndt batteri. Tryk på knappen, og i løbet af 30 sekunder vil du mærke varmen spredes rundt om dine fingre og håndryg med op til 65º C ved den højeste indstilling.

  • Lavet i en blanding af TPU og neopren; beskytter optimalt mod kulde, vind og fugt.
  • Hvis du også vil bruge dem på rigtig kolde dage, kan du benytte dem under dine egne vinterhandsker.
  • Desuden er toppen af tommelfingeren og pegefingeren udstyret med et ledende touchscreen-stof, så du kan betjene din smartphone med handskerne på!

Er du i tvivl? Tilføj til sammenligning

Varenummer (SKU): HSHP-INDOOR Kategori: Tags: , , ,
Læs mere

De første forbedringer

De handsker, der blev fremstillet i anden produktion, var udstyret med en ekstra membran og et isolerende lag i foringen. Vi sørgede selvfølgelig for, at handskerne var tynde og fleksible nok. For jo tykkere handsker, jo mere begrænser de din bevægelighed. Og jo mindre følelse og kontrol du har over rattet, jo mindre er din følelse og kontrol.

Så vores cykelhandsker blev en del varmere, men var stadig ikke helt perfekte. Indimellem fik vi en kommentar om, at grebet ikke var fast nok. På en rask mountainbiketur i regnvejr er det vigtigt at have et godt greb om styret.

Den anden forbedring ringer

Vi testede forskellige grebslag i våde forhold, hvorefter det aktuelle grebslag blev valgt. Fremstillet af silikone og med en honeycomb-struktur for optimalt greb og kontrol ved styret.

Så nu er vi stolte af at kunne fortælle, at vores opvarmede cykelhandsker er perfekte. Med hensyn til varme, vind- og vandtæthed, fleksibilitet og kvalitet scorer vores handsker høje karakterer.

Vil du vide mere om de tekniske aspekter af vores cykelhandsker? Du kan læse alt om det i vores blog‘Kolde hænder på cyklen – hvordan du slipper af med dem‘!

Vi er naturligvis altid åbne over for forbedringer. Vil du gerne dele din feedback med os? Lad os vide det!

 

HeatPerformance®
2815 reviews
independently verified
Store rating 4.68 / 5
Product rating 4.48 / 5

Vi er stolte af din feedback, tak!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign