Fra nu af vil du jage med varme hænder!

Der er intet bedre end at gå ud i naturen på en klar, kold vinterdag for at gå på jagt, solen giver træerne og planterne et varmt skær, og for hvert skridt mærker du sneen knirke behageligt under dine støvler. Med en kikkert i hånden og riflen klar skanner du himlen eller markerne for bevægelse. Der er helt sikkert ikke noget mere lækkert end det. Men de kolde hænder og fødder ødelægger ofte meget af det sjove.

Opvarmede jagthandsker HeatPerformance® – DKK 1295,-

Opvarmede jagthandsker

HeatPerformance® har løsningen: opvarmede jagthandsker. Disse handsker har et unikt varmesystem, der holder både fingrene og håndryggen varm ved et enkelt tryk på en knap. Handsken har 3 indstillinger, og med et tryk på en knap kan du justere varmen til den omgivende temperatur og slippe af med de kolde fingre, mens du er på jagt.

Egenskaber

Jagthandskerne fra HeatPerformance® findes i en flot model med et smukt camouflagedesign, så du er mindre iøjnefaldende. De kan modstå hård håndtering takket være brugen af materialer af høj kvalitet: smidigt gedelæder kombineret med softshell. Konstruktionen i flere dele følger den ergonomiske form af din hånd og sikrer en behagelig pasform. Handskerne er naturligvis vind- og vandtætte samt åndbare.

Aftagelig pegefinger

Der er intet mere irriterende end at skulle tage handskerne af for at betjene sit våben under jagt. Disse jagthandsker har også en aftagelig pegefinger, som holder dine hænder varme, selv når du f.eks. genlader dit våben eller betjener din smartphone. Ulempen ved dette er, at pegefingeren ikke opvarmes, men ja, vi tager denne ulempe for givet.

Batterier

Handskerne leveres med genopladelige 7,4 V – 2600 mAh-batterier, der giver op til 8 timers varme på den laveste indstilling og 2,5 timers varme på den højeste indstilling. Batterierne kan oplades samtidigt på den dobbelte oplader og er fuldt opladet inden for 4 timer. Tag om nødvendigt et ekstra sæt batterier med på din jagtrejse. Og hvad mere er, batteriet er frostsikkert. Selv ved de koldeste temperaturer styrer den varmesystemet.

Opvarmede sokker og tøj

Til de jægere blandt os, der jævnligt lider af kolde fødder, har HeatPerformance® en fin kollektion af opvarmede sokker. For eksempel vores opvarmede skisokker, som passer perfekt ind i dine støvler og holder dine fødder varme i mellem 3,5 og 10 timer, afhængigt af den omgivende temperatur og varmeindstillingen.

Det stopper i øvrigt ikke ved sokker. HeatPerformance® er også det rette sted at gå hen, når det gælder opvarmet termotøj, kropsvarmere og jakker.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.