Aldrig mere kolde fødder på ski igen!

Glæder du dig også til din næste vintersportsferie? Lange dage i det fri, skiløb under en krystalklar himmel og til sidst på dagen, træt men tilfreds, nyde en varm gløgg eller en velfortjent ostefondue? Vi er med jer hele vejen, sikke et fantastisk perspektiv!

Men… vintersport kan også være koldt nogle gange. Selv i februar og især højt oppe på bjerget kan dine tæer spontant blive til isklumper. Du vil hellere stå direkte på ski til den første bar for at få fødderne ud af dine sko, alt for at slippe af med den grimme kolde følelse. Hvis det lyder bekendt for dig, så er det på tide at investere i et par gode opvarmede skisokker. Vil du vide, hvordan de fungerer? Så læs videre, og du vil være på forkant i løbet af et øjeblik.

Tænd for varmelegemet!

Vores sokker er udstyret med et genialt varmesystem, der består af meget tynde, fleksible kulstofledere, som løber rundt om dine tæer. Disse ledere drives af et batteri, og med et tryk på en knap kan du indstille din sok til 3 varmeniveauer. I løbet af 30 sekunder kan du mærke varmen løbe gennem sokken, og i løbet af et par minutter vil dine tæer være behageligt varme. Og derfra vil resten af dine fødder også være behageligt varme.

Fjernbetjening

Med eller uden fjernbetjening? Valget er dit! Strømpen er nem at betjene med en trykknap øverst på strømpen. Du er nødt til at trække buksebenet op for at nå knappen. Har du ikke lyst til det korte øjeblik af kulde? Eller har du planer om at bære strømperne under stramme bukser? Så er fjernbetjeningssokker et godt valg for dig. Se nedenfor:

Elektrisk opvarmede -sokker med fjernbetjening HeatPerformance® PRO

kr.895,00kr.1.195,00

Elektrisk opvarmede Heatperformance® PRO-sokker med fjernbetjening i høj kvalitet. Disse stærke og bløde sokker giver dig varme fødder selv under de mest ekstreme forhold.

  • Det bæredygtige varmesystem er specielt udviklet til folk, der kan lide at være aktive udenfor – i al slags vejr – såsom: vintersportentusiaster, motorcyklister, vandrere, cyklister, mountainbikere og vandsportsentusiaster.
  • Med den brugervenlige fjernbetjening behøver du ikke længere at rulle buksebenene op for at betjene sokkerne.
  • Giver op til 75º C varme i den højeste indstilling.
  • Passer i dine almindelige sko, sneakers, støvler og skistøvler.
  • Hvis du har brede fødder eller en høj vrist, passer disse sokker ikke i dine almindelige sko, og så er det bedre at vælge de opvarmede HeatPerformance THIN-sokker.

Er du i tvivl? Tilføj til sammenligning

Læs mere

Opvarmede HeatPerformance® POWER-skisokker

kr.795,00kr.1.095,00

Disse kraftfulde HeatPerformance® POWER-skisokker med varme i flot design er stærke og bløde, og giver dig varme fødder selv under de mest ekstreme forhold.

  • Disse sokker har vi særligt fået udviklet til et varmesystem på 5,5V. Endnu mere kraftfuld, så du hurtigt kan varme tæerne op. Når de er blevet dejligt varme, kan du slå over til medium eller lav indstilling for at holde dine fødder varme så længe som muligt.
  • De to 7,4 V – 2600 mAh litiumbatterier oplades på 4 timer med den dobbelte oplader og giver 3,5 til 10 timers varme fødder.
  • Det bæredygtige varmesystem er særligt udviklet til folk, der kan lide at være aktive udenfor – i al slags vejr – såsom: vintersportentusiaster, motorcyklister, vandrere, cyklister, scooterryttere, mountainbikere og vandsportsudøvere.
  • Passer til dine almindelige sko, sneakers, støvler og skistøvler. Hvis du har brede fødder eller en høj vrist, passer disse sokker ikke i dine normale sko. Så bør du vælge de opvarmede HeatPerformance® THIN-sokker.

Er du i tvivl? Tilføj til sammenligning

Læs mere

Batterier

Varmesystemet drives af et kraftigt 7,4 V – 2600 mAh-batteri. I hver sok er der en lomme til dette batteri, som er placeret helt oppe i toppen af strømpen.

opvarmede skisokker med batteri - HeatPerformance - close up

De sokken worden geleverd met een dubbele oplader, in 4 uur tijd laad je je batterijen weer volledig vol. Hoe lang je ermee kunt doen hangt af van de omgevingstemperatuur en de stand waarin je de sokken zet. In extreem koude omstandigheden en op de hoogste stand kun je 3,5 uur genieten van warme voeten. Hoe lekker is dat! In de meest spaarzame stand houden de sokken je tenen tot wel 10 uur warm. Wil je niet misgrijpen? Neem dan een extra setje batterijen mee naar de piste, omwisselen is in een mum van tijd gebeurd. Onze batterijen zijn verkrijgbaar in 2600 mAh, 3000 mAh en 5200 mAh. Hoe meer mAh hoe langer je met de batterijen kunt doen. 

Ook heel fijn, hoe ver de temperatuur onder 0 ook gedaald is, de batterijen zullen je niet teleurstellen want ze zijn anti vries. 

Køb vores opvarmede sokker

 

Ps. Heb jij ook snel last van koude handen op de piste? Check dan onze beste verwarmde skihandschoenen, ontdek hun kenmerken en bekijk welke handschoen het beste bij jouw wensen past. 

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign