Aldrig mere kolde fødder på ski igen!

Glæder du dig også til din næste vintersportsferie? Lange dage i det fri, skiløb under en krystalklar himmel og til sidst på dagen, træt men tilfreds, nyde en varm gløgg eller en velfortjent ostefondue? Vi er med jer hele vejen, sikke et fantastisk perspektiv!

Men… vintersport kan også være koldt nogle gange. Selv i februar og især højt oppe på bjerget kan dine tæer spontant blive til isklumper. Du vil hellere stå direkte på ski til den første bar for at få fødderne ud af dine sko, alt for at slippe af med den grimme kolde følelse. Hvis det lyder bekendt for dig, så er det på tide at investere i et par gode opvarmede skisokker. Vil du vide, hvordan de fungerer? Så læs videre, og du vil være på forkant i løbet af et øjeblik.

Tænd for varmelegemet!

Vores sokker er udstyret med et genialt varmesystem, der består af meget tynde, fleksible kulstofledere, som løber rundt om dine tæer. Disse ledere drives af et batteri, og med et tryk på en knap kan du indstille din sok til 3 varmeniveauer. I løbet af 30 sekunder kan du mærke varmen løbe gennem sokken, og i løbet af et par minutter vil dine tæer være behageligt varme. Og derfra vil resten af dine fødder også være behageligt varme.

Fjernbetjening

Med eller uden fjernbetjening? Valget er dit! Strømpen er nem at betjene med en trykknap øverst på strømpen. Du er nødt til at trække buksebenet op for at nå knappen. Har du ikke lyst til det korte øjeblik af kulde? Eller har du planer om at bære strømperne under stramme bukser? Så er fjernbetjeningssokker et godt valg for dig. Se nedenfor:

Elektrisk opvarmede -sokker med fjernbetjening HeatPerformance® PRO

kr.739,67kr.987,60

Elektrisk opvarmede Heatperformance® PRO-sokker med fjernbetjening i høj kvalitet. Disse stærke og bløde sokker giver dig varme fødder selv under de mest ekstreme forhold.

  • Det bæredygtige varmesystem er specielt udviklet til folk, der kan lide at være aktive udenfor – i al slags vejr – såsom: vintersportentusiaster, motorcyklister, vandrere, cyklister, mountainbikere og vandsportsentusiaster.
  • Med den brugervenlige fjernbetjening behøver du ikke længere at rulle buksebenene op for at betjene sokkerne.
  • Giver op til 75º C varme i den højeste indstilling.
  • Passer i dine almindelige sko, sneakers, støvler og skistøvler.
  • Hvis du har brede fødder eller en høj vrist, passer disse sokker ikke i dine almindelige sko, og så er det bedre at vælge de opvarmede HeatPerformance THIN-sokker.
Læs mere

Opvarmede HeatPerformance® POWER-skisokker

kr.795,00kr.1.095,00

Disse kraftfulde HeatPerformance® POWER-skisokker med varme i flot design er stærke og bløde, og giver dig varme fødder selv under de mest ekstreme forhold.

  • Disse sokker har vi særligt fået udviklet til et varmesystem på 5,5V. Endnu mere kraftfuld, så du hurtigt kan varme tæerne op. Når de er blevet dejligt varme, kan du slå over til medium eller lav indstilling for at holde dine fødder varme så længe som muligt.
  • Det bæredygtige varmesystem er særligt udviklet til folk, der kan lide at være aktive udenfor – i al slags vejr – såsom: vintersportentusiaster, motorcyklister, vandrere, cyklister, scooterryttere, mountainbikere og vandsportsudøvere.
  • Passer til dine almindelige sko, sneakers, støvler og skistøvler. Hvis du har brede fødder eller en høj vrist, passer disse sokker ikke i dine normale sko. Så bør du vælge de opvarmede HeatPerformance® THIN-sokker.
Læs mere

Batterier

Varmesystemet drives af et kraftigt 7,4 V – 2600 mAh-batteri. I hver sok er der en lomme til dette batteri, som er placeret helt oppe i toppen af strømpen.

opvarmede skisokker med batteri - HeatPerformance - close up

Sokkerne leveres med en dobbelt oplader, så du kan oplade dine batterier fuldt ud på 4 timer. Hvor længe du kan bruge dem, afhænger af den omgivende temperatur og den stilling, du lægger sokkerne i. Under ekstremt kolde forhold og med den højeste indstilling kan du nyde varme fødder i 3,5 timer. Hvor er det dejligt! I den mest skånsomme tilstand holder sokkerne dine tæer varme i op til 10 timer. Ønsker du at være godt forberedt? Så tag et ekstra sæt batterier med dig på pisterne, så er det hurtigt klaret at skifte dem.

Det er også meget rart, at uanset hvor langt temperaturen er faldet til under 0, vil batterierne ikke svigte dig, fordi de er frostsikre.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.