Kolde hænder på cyklen? Sådan slipper du af med det! (Ja, med opvarmede cykelhandsker;))

Efteråret er næsten her, og dagene bliver kortere og koldere. Som en kølig person skal man altid vænne sig til det. Du er den første, der sætter dig op på cyklen iført lange bukser, en tyk jakke og handsker, mens andre stadigvæk er iført t-shirts. Og ja, der er de dage, hvor selv en normal handske ikke er nok til at holde fingrene varme under en cykeltur.

Vil du gerne nyde dine cykelture i efteråret lige så meget, som du gjorde sidste sommer? Så prøv opvarmede cykelhandsker i år. Har du aldrig hørt om dem? Vi forklarer dig alle detaljerne, så du ved, hvad du går ind til, før du køber.

Lær vores opvarmede cykelhandsker at kende:

Hot discount-aktion

Vær forberedt på de kolde dage, og køb vores cykelhandsker midlertidigt til en ekstra lav pris. Indtil den 6. september får du 10 % rabat på vores opvarmede cykelhandsker ‘ALLROUND’.

kode: allround

Oplever du det selv?

Kunne du tænke dig at opleve komforten af dejligt varme hænder på din cykel? Så tag et kig på vores “opvarmede cykelhandsker ALLROUND”. Du er sikkert ligesom os, og før du går ud, tjekker du ikke bare, at du har din telefon og dine nøgler med dig, men frem for alt, at du har de vidunderligt opvarmede handsker i din taske (eller på;).

Vil du også gerne være klar til næste efterår? I denne uge kan du købe vores opvarmede cykelhandsker med 10 % rabat. Brug rabatkoden “ALLROUND”.

God fornøjelse med cykling!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af ​​cookies.