opvarmede arbejdshandsker vinter

Opvarmede arbejdshandsker: vinterens livshack til alle udendørs gøremål

Ethvert job bliver lettere, hvis du klæder dig på til det. Og med det mener vi især praktisk klædt på. Tøj, der bevæger sig smidigt i forbindelse med enhver aktivitet, er åndbart og varmt. Og det gælder bestemt også for dine hænder. Når du først har fået kolde hænder og resten af din krop, bliver det hurtigt ubehageligt.

Kulde i fingrene gør, at de ikke længere bevæger sig glat, og finmotorikken – som du har brug for til at betjene et apparat, male dine loftsbjælker eller arbejde i haven – forringes meget. Og desuden er det naturligvis mere behageligt at arbejde med varme hænder. Når du rydder din havesti for sne eller arbejder i en kold gang, går det meget bedre med… opvarmede arbejdshandsker.

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse: opvarmede arbejdshandsker HeatPerformance® WORK

Hvis du nemt får kolde hænder, er opvarmede handsker en af de ting, du ikke kan leve uden. Det er også grunden til, at vi har specialiseret os i opvarmede handsker. Og at vi hele tiden arbejder på at forbedre vores sortiment, så du kan finde en handske, der passer til enhver situation og aktivitet.

Vores seneste favoritnyhed er voresopvarmede arbejdshandsker. Til alt groft bygge-, håndværker- og havearbejde om vinteren giver standard arbejdshandsker eller almindelige vinterhandsker som skihandsker ikke tilstrækkelig beskyttelse med hensyn til sikkerhed, kulde og komfort.

Med disse punkter i tankerne har vi udviklet vores nye vinterarbejdshandsker. Du ønsker ikke at bekymre dig om kulde og sikkerhed, så det har vi allerede gjort for dig. Vi har lagt vægt på alle detaljer, så der er ikke gået på kompromis med kvalitet, komfort og holdbarhed.

Premium læder

Til vores arbejdshandsker søgte vi efter et førsteklasses gedeskindslæder. Gedehud er kendt for at være holdbart og smidigt og godt beskyttet mod kulde, varme (ved svejsning), slid og snit.

På indersiden er handsken forsynet med ekstra læderbeskyttelse i håndfladen for at forlænge levetiden på de mest almindelige slidpunkter.

Vandtæt

Hvis det sner eller regner, kan du fortsætte med at arbejde som normalt. Den vandtætte, åndbare membran sikrer, at fugten ikke kan trænge ind, men ledes væk.

Desuden holder hjt stærke elastiske snor i enden af manchetten også fugten ude.

Genialt varmesystem

Varmesystemet består af tynde kulstofguider, der er monteret på indersiden af hånden og omkring alle fingre. Disse varmeledere styres af en genial chip og et kraftigt, genopladeligt 7,4 V, 2600 mAh lithiumbatteri.

Resultatet er en beroligende varme, der lader dine hænder slappe af, selv under de mest ekstreme forhold.

Let at bruge

Det er meget enkelt at betjene disse arbejdshandsker. Der er kun 1 kontrolknap på manchetten. Hvis du holder den nede i et par sekunder, skifter handsken straks til den højeste indstilling.

Har du kolde hænder? Lad derefter handsken stå i denne højeste indstilling i 5-10 minutter, indtil dine hænder er behageligt opvarmede. Skift derefter til den midterste og laveste indstilling for at holde dine hænder på temperatur.

Andre funktioner

Disse ergonomisk formede handsker er kromfri, har forstærkede sømme og et særligt touch screen-stof på tommelfinger og pegefinger. Desuden føles disse termiske arbejdshandsker dejligt behagelige takket være det bløde tricot fleecefor.

Der medfølger to 7,4 V – 2600 mAh lithiumbatterier med handskerne. Disse giver 2,5 til 7,5 timers varme (afhængigt af varmeindstillingen og den omgivende temperatur).Du modtager naturligvis en oplader sammen med din ordre, og denne dobbelte oplader kan oplade begge batterier samtidigt på kun 4 timer.

verwarmde werkhandschoenen bouw

I mange operationer

Disse handsker kan bruges i mange situationer.

Det kan f.eks. være at køre en maskine, arbejde på et lager, arbejde i en køle hal, i en lufthavn, transportarbejde, landskabsarbejde, bygge- og anlægsarbejde.

Både til dine private gøremål i huset og til alle udendørs opgaver, mens du er på arbejde.

Vil du også gerne have de udendørs opgaver udført med varme hænder denne vinter? Bestil vores kraftværk her: opvarmede arbejdshandsker HeatPerformance® WORK. Hold vinteren på plads!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign