Opvarmede handsker til motorcykler og scootere; hvilke vil du vælge?

Selv om dagene er blevet køligere igen, vil du selvfølgelig stadig gerne op på din cykel eller scooter. Og helst også holde sig lidt varm. Hænderne er den første del af kroppen, der bliver kold, når du kører på cykel eller scooter.

På virkelig kolde dage giver almindelige handsker ikke altid tilstrækkelig varme. Har du tænkt på opvarmede handsker til de ugunstige dage?

Opvarmede motorcykelhandsker: HeatPerformance® MAXIMUM

Specielt til alle de ture på kolde og våde dage har vi udviklet de opvarmede motorcykelhandsker MAXIMUM. Disse solide handsker giver behagelig varme i alle fingre og øverst på håndryggen. Takket være beskyttelse af karbonknogler og holdbart, robust gedeskindslæder er dine hænder også godt beskyttet.

Opvarmede handsker motor - detaljer

Ergonomisk pasform

 

Handskerne har en ergonomisk pasform og giver dig trods de faste isoleringslag masser af plads til at bevæge dig ved fingrene. På denne måde har du altid tilstrækkeligt greb om rattet.

 

Tommelfingeren og pegefingeren er udstyret med et touchscreen-stof.

Opvarmede motorcykelhandsker - beskyttelse af knoerne

Sikkerhed

 

Den robuste knæbeskytter i carbon sikrer, at dine hænder er optimalt beskyttet i tilfælde af et fald.

 

En refleksstribe på bagsiden af hånden giver ekstra sikkerhed. Hver handske har 2 justerbare velcrolukninger, så handskerne passer optimalt til alle håndled.

Opvarmede motorcykelhandsker

Genialt varmesystem

 

De kraftige 7,4 V – 2600 mAh-batterier oplades på 4 timer og giver dig op til 8 timer med varme hænder. Geniale kulstofvarmeledere løber ned langs håndryggen og hen over hver finger.

 

Brug den højeste indstilling til at varme dine handsker op og den laveste indstilling til at holde dig dejlig varm. Er det virkelig koldt udenfor? Skift derefter til den midterste position.

Opvarmede scooterhandsker, vælg mellem PRO og TITAN

På en scooter sidder du stille, og det er netop det, der er fatalt for at få varmen i kroppen. Når du træder i pedalerne på cyklen, stimuleres blodgennemstrømningen og varmen trænger ud til kroppens yderpunkter, f.eks. fingrene.

Din scooter kan måske køre dig komfortabelt fra A til B, men desværre holder den dig ikke behageligt varm. Men for at holde dine hænder varme har du sikkert allerede prøvet flere forskellige typer handsker. Men har du tænkt på opvarmede handsker?

Opvarmede handsker er ideelle til at varme kolde hænder op og holde dem varme meget hurtigt. Og det er især praktisk på din scooter. Vi har udviklet specielle scooterhandsker, der ikke kun holder dine hænder varme, men som også er vind- og vandtætte og meget lækre. Fordi øjet også vil have noget, selvfølgelig.

kr.1.549,00
-20%
Original price was: kr.1.395,00.Current price is: kr.1.116,00.

Mød vores opvarmede scooterhandsker TITAN og PRO. TITAN-modellen har gedeskindslæder, hvilket giver slidstærke handsker, der holder kulden ude på den bedst mulige måde. Disse handsker holder dine hænder varme i op til 9 timer. I tilfælde af et fald er dine hænder optimalt beskyttet takket være det robuste læder. Der er en touchscreen-fingerspids ved tommelfingeren og pegefingeren.

PRO-modellen giver 8 timer med varme hænder. Denne model leveres i softshell kombineret med læder. hvilket reducerer varmeretentionen en smule. Men når det gælder varme, leverer denne handske alligevel mere end fremragende præstationer. 

Begge modeller har en ekstra lang manchet, så handskerne kan bæres over ærmet på din jakke. Begge modeller er justerbare ved håndleddet, så vind og kulde ikke har nogen chance for at komme ind.

Begge modeller leveres med oplader, en klar brugsanvisning, en luksus opbevaringsboks og 12 måneders garanti.

Verwarmde handschoenen scooter - oplossing tegen koude handen

Genialt varmesystem

 

Der er monteret fleksible kulstofvarmeledere på toppen af hver finger og på håndryggen. Med den integrerede kontrolknap kan du meget nemt vælge den ønskede varmemængde.

 

Du kan vælge mellem 3 varmeindstillinger. Vælg den højeste indstilling for at varme dine hænder hurtigt op, og skift derefter til den laveste indstilling. 

 

Vores handsker holder dine hænder varme i 8 til 9 timer.

verwarmde handschoenen waterdicht

Vandtæt

 

Du skal ikke bekymre dig om en regnbyge, for vores opvarmede scooterhandsker er vandtætte. Dine hænder forbliver behageligt tørre under alle forhold.

 

Desuden er PRO- og TITAN-modellerne også vindtætte. Begge modeller har en ekstra lang manchet og en god pasform ved håndleddet, der holder kulde og vind ude på den bedst mulige måde.

 

En refleksstribe på bagsiden af hånden giver ekstra sikkerhed. Hver handske har 2 justerbare velcrolukninger, så handskerne passer optimalt til alle håndled.

Leveres komplet

 

Vores handsker leveres i en luksuriøs, robust opbevaringsboks. På den måde kan du opbevare dine elektriske handsker sikkert og tørt indtil næste sæson.

 

Opbevaringsposen med snor kan bruges til at opbevare dine handsker, når du er på farten.

 

Den dobbelte oplader oplader de to 7,4V – 2600 mAh ion lithium på samme tid. 

 

Den klare vejledning sikrer, at du hurtigt kan komme i gang med dine opvarmede handsker.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign