Kolde ben? Vores nye opvarmede bukser er i…

Friluftsliv året rundt? Mens du løber, vandrer eller står på ski? Det er ikke for alle. Nogle mennesker går igennem al slags vejr og synes at have et indbygget centralvarmesystem. Er det ikke tilfældet med dig? Og lider du ofte af kolde overben? Så mød snart vores nye opvarmede bukser:

Opvarmede bukser HeatPerformance® ADVANCE

opvarmede bukser

Især for folk, der let lider af kolde overben, er disse opvarmede leggings et must-have. De behagelige varmezoner på lårene varmes op inden for 5 minutter. For at undgå at blive for varm skal du vælge den midterste eller laveste varmeindstilling efter 5 minutter for at undgå at blive for varm. Det er også meget rart: toppen af din bagdel bliver også dejligt varm. 

Opvarmet tøj

Ved opvarmet tøj kan du tænke på jakker, kropsvarmere, veste og underbeklædning. Uanset hvor du er, og hvad du laver, kan du med et tryk på en knap give din krop ekstra lækker varme. Ideel til folk, der let bliver kolde, men også til folk med gigt eller Raynauds sygdom.

kr.1.695,00
kr.1.195,00

Det mest populære produkt fra ovenstående liste – i hvert fald hos HeatPerformance® – er vores opvarmede undertøj. Det er ikke overraskende, da du bare kan fortsætte med at bære dit eget tøj over det. Og med et enkelt tryk på en knap kan du straks støtte din kropstemperatur. Du holder dig behageligt varm hele dagen, både indendørs og udendørs.

Vores undertøjssæt består af en langærmet t-shirt og lange bukser/leggings. I tilfældet med t-shirten løber varmezonerne over hele den øverste del af ryggen og den nederste del af ryggen. For buksernes vedkommende er varmezonerne ved knæene og maven.  Vi får mange positive tilbagemeldinger om vores bukser, herunder spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at holde overbenene varme. Det begyndte vi naturligvis at tænke på.

Dette resulterede i vores nye opvarmede bukser HeatPerformance® ADVANCE.  Med varmezoner på lårene og en varmezone i niveauet af lænden/den øverste del af balderne. Det anbefales derfor ikke at bære disse bukser sammen med en undertrøje, da dobbelt varme på lænden ikke er særlig behageligt. Vi er meget spændte på at se, hvad tilbagemeldingerne fra jer vil være. Hvem ved, måske tilføjer vi endnu en ny model, der er meget efterspurgt i næste sæson.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign