Forkæl dine hænder med opvarmede handsker til hjemmet

Har du dårligt blodomløb? Undertegnede kan fuldt ud sympatisere med dig. Ikke kun om vinteren, men på alle dage, hvor kviksølvet falder under 20 °C, føler jeg allerede mine hænder kolde. Ikke lidt ubehageligt koldt, men – og især hvis jeg sidder stille i lang tid – rigtig koldt. Hvor mange gange på en dag har jeg ikke åbnet for den varme hane for at varme mine hænder et stykke tid. Nu kan jeg heldigvis lade den hane være lukket og har fundet en fin og holdbar løsning med mine opvarmede inderhandsker.

Jeg kan godt huske det. For et par år siden, nærmere bestemt i 2019, da de første efterårsdage meldte sig, sad jeg ved min bærbare computer med kolde fingre. Jeg kunne ikke koncentrere mig ordentligt og forsøgte forgæves at varme mine hænder på en kop varm te. Jeg var færdig, så færdig. Der var stadig en hel vinter forude, hvordan i alverden skulle jeg komme igennem den?

Det endte med, at jeg prøvede forskellige typer handsker. Tynde handsker af polyester og bomuld viste sig at være for kolde. Tynde uldhandsker, men de viste sig at være for tykke. Handsker uden fingre, ingen idé om hvorfor de findes, for de gjorde intet for mig. Sølvhandsker, en god idé, men jeg syntes ikke, at de holdt på varmen. Og desuden var mine hænder kolde, hvad var der at holde på varmen?

Jeg sagde for sjov til min makker, at de burde opfinde tynde handsker med varmeapparat alligevel. Den bløde lille stemme i mit baghoved blev højere og højere, indtil jeg ikke længere kunne ignorere den. Hvad nu hvis ìJeg ville opfinde de handsker. Hvis jeg led så meget af kolde hænder, er jeg sikker på, at jeg ikke ville være den eneste i verden.

Og så gik vi i gang med arbejdet. Prøve efter prøve udviklede og testede vi, indtil vi var tilfredse og omdøbte vores nyeste tilføjelse til HeatPerformance® handsker INDOOR.

Opvarmede handsker Tynde - sæt
opvarmede indendørs handsker
elektriske handsker - med batteri

Disse skønne handsker er behagelige at have på i huset eller på kontoret. Du kan gribe alt, hvad du vil, med den uden at være bange for at beskadige noget. Det skyldes, at varmelederne er på ydersiden, der løber ned langs håndryggen og hen over bagsiden af hver finger. Disse ledere består af fleksible, tynde kulstofledninger, som du ikke kan mærke, når du har dem på.

Varmelederne styres af en smart chip, der regulerer temperaturen i 3 tilstande. De kraftige 2600 mAh – 7,4 V lithiumbatterier giver mindst 2 og op til 7 timer med varme hænder, afhængigt af den omgivende temperatur og den varmetilstand, du bruger. Disse batterier er de tyndeste af deres slags, så de generer dig ikke, når du har handsker på. Batterierne opbevares i et særligt rum – på indersiden af manchetten – i et særligt rum. En vandtæt lynlås sikrer, at dine batterier er godt beskyttet.

Stoffet i de indendørs handsker er tyndt nok til at give dig tilstrækkelig bevægelsesfrihed, så finmotoriske bevægelser som at skrive eller skrive er ikke noget problem. Det kræver lidt tilvænning i starten. Sensorerne i fingerspidserne spiller en vigtig rolle, når du skriver, idet de sørger for, at du holder god kontakt med tastaturet, og at du også kan mærke stregen på f og j, for eksempel. Når du har handsker på, er der et lag stof mellem fingerspidserne og tasterne, hvilket er lidt af en omskifter for din hjerne. Men ubehaget ved at vænne mig til det er et meget mindre problem for mig end ubehaget ved kolde hænder. 

På spidsen af tommelfingeren og pegefingeren har vi forresten også anvendt touchscreen-stof. Så du kan betjene din tablet eller udføre enkle telefonoperationer uden at tage handskerne af, uden at du behøver at tage dem af.

Vi har valgt polyester som stof, da dette materiale er slidstærkt og derfor holder i meget lang tid. Desuden er polyester let at vaske, uden at du behøver at frygte, at handskerne krymper.

Så du kan også bare gøre det, vaske dine handsker. Du kan vaske handskerne i hånden eller lægge dem i en vaskepose og vælge håndvask i din vaskemaskine. Tør ikke i tørretumbler, men lad det tørre forsigtigt på tørrestativet. Du skal naturligvis fjerne batterierne på forhånd og sætte forseglingshætten tilbage på kablet. Luk også den vandtætte lynlås i den pose, der indeholder kablet.

Da vi udviklede de indendørs handsker, overvejede vi nøje pasformen. Den skulle være så tæt og tæt som muligt, så man kunne mærke handskerne så lidt som muligt, mens man havde dem på. Samtidig bør fingrene ikke være begrænset i deres bevægelser. Derfor har vi også tilføjet elastan, så optimal bevægelsesfrihed er garanteret. 

Hvem er vores indendørs handsker til?

Disse opvarmede handsker til hjemmet er ideelle, hvis du lider af dårlig blodcirkulation. Det dårlige blodomløb kan have en årsag (f.eks. Raynauds sygdom eller vitaminmangel), men det kan også være, at det bare er din egen skyld. Det er også tilfældet med mig. Mange mennesker kan have gavn af at bære opvarmede indendørs handsker, f.eks:

  • Sidder du ofte stille i lange perioder, hjemme eller på kontoret? For eksempel når du arbejder ved computeren, læser eller under møder? Så kan kolde hænder hurtigt blive et problem. Kolde hænder på kontoret bidrager i høj grad til nedsat koncentrationsevne; med opvarmede kontorhandsker arbejder du meget mere afslappet og har mindre problemer med at holde fokus på tingene.
  • Når du arbejder i en kold hal, som også involverer finmotoriske bevægelser.
  • Hvis du sidder stille i lang tid, f.eks. i løbet af en aften, hvor du ser tv.
  • Under kørsel.
  • Du kan også bruge handskerne til udendørs brug. Fordi de er så tynde, passer de perfekt under dine egne handsker. Perfekt til cykling, på en lang gåtur eller på scooteren.
  • Personer med gigt, diabetikere eller personer med Raynaud-fænomenet.

opvarmede handsker: Sådan fungerer de

Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan vores handsker fungerer, her: Sådan fungerer opvarmede handsker.

Trin 1

Tilslut batterierne til det kabel, der er placeret i den særlige batteripose.

Trin 2

Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede i nogle få sekunder, indtil HeatPerformance®-logoet lyser op. Nu er handskerne direkte på i den højeste indstilling.

Trin 3

Du kan opvarme dine hænder godt ved at bruge den højeste indstilling i ca. 5-10 minutter. 

Trin 4

Afhængigt af den omgivende temperatur kan du derefter skifte til den midterste eller laveste indstilling. For at skifte mellem varmetilstande skal du trykke kort på tænd/sluk-knappen én gang.


Hvor længe har jeg varme hænder bagefter?

Hvor længe batterierne holder, afhænger af den varmeindstilling, du bruger, og af den omgivende temperatur. Groft sagt kan du sige, at dine handsker vil give varme hænder i mindst 2 timer og op til ca. 7 timer. Medmindre du bærer dem under dine egne handsker, så kan de holde i op til 8 timer.

På 4 timer er batterierne fuldt opladet igen med den medfølgende dobbeltoplader. Du kan eventuelt også købe et sæt ekstra batterier, så du har behageligt varme hænder hele dagen lang.

HeatPerformance® opvarmede handsker 'INDOOR'

indendørs handsker

 

 

DKK 1259,00

Ultra tynde HeatPerformance® handsker til indendørs brug i et behageligt blødt og elastisk stof.

Varme hænder hele året rundt!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign